Ko ce sve ovo citat — Imamo Dinamo
Sve potpis osim ovog dijela, on je već tada imao nekoliko sezona u HNLu i puno jače ime je bio od npr Stojkovića ili Kačavende sada.Ivanušec u svojoj ne prvoj, nego nultoj pravoj seniorskoj sezoni i par ozbiljnih utakmica u životu — Zambatine škude
Sad cete napisat da to nije prime Majer, ali taj Majer i Gvardiol su za godinu dana bili starteri kod daltona mlađeg. Gojak je uvijek koristan bio kao i Komnen. Za Gavru bi dusu i danas dali.. — emilperska
Ko ce sve ovo citat :lol: — Imamo Dinamo
Napisao si zanimljiv i dobar post, ali i dalje mislim da ovoj ekipi nevezano uz trenera nedostaje 2 do 3 igraca da bi bila negdje na toj razini. I tu ne mislim na rotaciju nego na prvih 11. — emilperska
Ali ta momčad je imala Nenada Bjelicu. — Zambatine škude
Zna se dinamika Zone - od 1.6. do 5.9. gori tema Transferi - rasprave, a od 5.9. nadalje gore teme Trener Sergej Jakirović i Novi Trener Dinama #3 — Paggini
Mene jeza prođe kad pomislim što bi ljudi danas pričali da nam Marić dovede igrače koji imaju renome kao Oršić i Petković kad su dolazili u Dinamo. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.