Jednostavno nemaš pravo na veliku grešku, imaš naravno ali bi te ona mogla koštati cijele sezone. — don
Mikića smo uglavnom gledali protiv lošijih protivnika i on je tu s pravom skrenuo pažnju na sebe. Dečko je stvarno ogroman talent sa svojih 17 godina. Međutim, u petak smo ga prvi put gledali protiv malo ozbiljnijeg krila i vidjeli smo da ima on još žganaca za pojesti. Zato je ta tvoja tvrdnja da je Mikić obrambeno naš najbolji bek poslije RPG-a presmiješna, on je u hijerarhiji bekova točno tu gdje treba biti, 5. bek. Može on igrat protiv donjeg dijela HNL, ali za ozbiljne utakmice je još zelen. Niti jedan trener s malo mozga u glavi ga nebi forsirao u utakmicama gdje je drž-nedaj jer bi najviše njemu naštetio. — Mr Anderson
Meni je razumljivo da "narod" ocekuje onda i drugaciji prijelazni rok jer smo protiv svih osim Galate favoriti u play offu. — emilperska
Ali ja mislim da Dinamo i sad ima daleko najširu i najbolju ekipu u HNL-u. I kad uračunaš sve objektivne parametre - poziciju na tržištu, budžet, stanje ugovora, količinu balasta i ostalo, teško mi je shvatiti da se može toliko srati po ovoj momčadi i transfer politici. — Zambatine škude
i da svima bude normalno da Jakirović i par ljudi koji se nadaju propasti nove ekipe — Zambatine škude
ovo za CV, nadam se da smo se na tragu ostatka normalnog svijeta odrekli ideje da je to filter za procjenu igrača. To može biti priča za forum i za birtiju na petoj pivi, ali ne i ozbiljan skauting. Tim mi je teže shvatiti s koliko apsolutne sigurnosti ljudi tu mjere tko je igrač kojeg se MORA kupiti, a tko je već sada totalni fail. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.