Slažem se, ali drugo je reci "dobro bi nam došao" a drugo "moramo uzeti lijevog beka" jer Ogiwara se nije ni pokazao kako spada, a sto se pokazao je bilo dobro. Perković s druge strane je bio u najgorem slučaju korektan, a u većini slučajeva dobar, a nemalo i odličan.
Ako je na prodaju, to je minus našima. — Paggini
Slažem se, ali Mikić je također obrambeno labilan kao i Ogiwara, barem sam takav dojam stekao u ovih ponešto utakmica koje sam gledao.
Možemo reci - neka je, ali naš je klinac pa neka bude labilan, naucit ce. I slažem se apsolutno s tim. Ali onda možemo istu stvar i reci za Ogiwaru - neka je labilan, naucit ce, 24 godine ima, potentan je, 550 000 eura otkup a ima osjećaj za igru. Treba napomenuti i koliko je napredovao naocigled od one Lokomotive. — Paggini
Mikić je obrambeno naš najbolji bek nakon RPG-a. — Daliban
Bilo kako bilo, smatram da Ogiwara nije niti iskorišten niti testiran kako spada nažalost i žao mi je da ga se odbacuje iako je odigrao stvarno ponešto dobrih utakmica, a na pripremama se pokazao u najboljem svjetlu. — Paggini
Makar dosta tog ovisi o samo ždrijebu i play off i LP kasnije, ali kako bi rekli ovi šta rade statistička istraživanja "ceteris paribus" odnosno ako bi nas sve zakačilo kao npr. 2019. i 2022., ovo nemre bit dovoljno dobro za LP, bar s ovim očekivanjima koja smo sami sebi stvorili da samo sudjelovanje nije dovooljno.. — emilperska
standardni narativ — scooniepenn
samo decku treba dati redovito priliku. — scooniepenn
Ko ce sve ovo citat — Imamo Dinamo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.