• Laugreano
    3k
    Ljudi moji mi smo ne tako davno na Sutala, Bockaja i Atiemwena i Jurica potrosili 10,5m €.
  • Jurki
    14.5k
    medo veli po njegovoj procjeni 3-3,5M za Marca, kaj bi vi pristali na to?MaliPizdek

Nikad pa ni onda.

Imamo unutarnje rezerve. Ćutuk je spreman ko puška.Captain America

Zakaj ne? Cemu tolki klinci i ako se naveliko prica kak je talentiran.. pa eto decko ti prilike.
  • građanin
    40
    zna se da Mišković traži 4,5m€ za njega, tako ima zacrtano kao, po pričama, a sad kroz koji model misli to dobit, vidjet ćemo. Postoji šansa da je i malo pala cijena s obzirom da - Marco nije u formi, igra 60 minuta po tekmi, ne smije igrat u kvama za LP itd...

realna cijena je 2,5-3m€, ako ćemo realno, po trenutnom nekom stanju.
  • skener
    1.5k

Pa to je super, bitno da se trosi
  • Mlađi referent
    12.4k
    Cordoba večeras ipak igra, daje gol za pobjedu, diže majicu, a ispod piše “Gracias Cali, pero ahora me voy al Dinamo" i uz gromoglasan pljesak napušta stadion.
  • Maximo
    684

“Gracias Cali, pero ahora me voy al Dinamo"

I onda poptiše za Al nassr
  • Mlađi referent
    12.4k

Hahahahha ili to ili vjerojatnije da opet iduću igra za Cali
  • mlkaskic
    72
    Pozdrav, moram se i ja javiti, čitam forum već par dana...

Jel ne mislite da je čudno što Carlos ide u Besiktas? Ciro Immobile je potpisao, Aboubakar igra tamo i imaju 18-godišnjeg napadača koji je zabio 11 golova u ligi prošle sezone.

Tko savjetuje takve igrače? Osobno mislim, naravno da nisam potpuno objektivan, da je Dinamo trenutno puno bolji klub za Carlosa.
  • vjeko1701
    11.6k
    Cek, Lesinar napise clanak i opet se tu nadrobi 10 stranica na bazi njegovih jutarnjih buncanja nakon molitve na oltaru bjegunca?
  • Dinaminjo
    1.2k
    hoce unovcit svoj ucinak, ima tatu "soticeka"
  • Maximo
    684

Kad gledaš imena neobično da

Rafa
    Second Striker

Semih Kılıçsoy
    Centre-Forward

Ciro Immobile Ciro Immobile
    Centre-Forward

Jackson Muleka Jackson Muleka
    Centre-Forward

Vincent Aboubakar Vincent Aboubakar
    Centre-Forward

Mustafa Hekimoğlu Mustafa Hekimoğlu
    Centre-Forward
  • Neki tip
    21.3k
    Trebalo se odma iskomunicirat to da se ne vode ratovi i panika tjednima oko dotičnog..Noel

I da se odmah iskomuniciralo iliti demantirao interes, ništa to promijenilo ne bi.

Osim imena. Mada sam i oko toga skeptičan.. Naime, da se demantirao interes za Carlosa, onda bi se lamentiralo o tome kako je SD nesposoban pronaći takvog igrača, kako gledamo samo domaće tarabe, a ne igrača koji "nije preskup, a zabio je 14 golova i imao 4 asistencije u jačoj ligi od naše" i kako.. nadopuniti po želji i potrebi.

Ali evo recimo da se Carlosa i ne bi više spominjalo, svejedno bi se dogodilo sljedeće..

Netko bi zanemario tisuću puta ponovljenu opasku da se želje i maštanja upisuje u temu Scout služba, linkao nekakvog Zanze Mutombuoa, 3 milje na TM, istječe mu ugovor sljedeće godine, dopisao kako bi ga se dalo dovesti možda za 2 milje, onda bi Ničota ili XY napisao članak kako Dinamo pozorno prati i Mutombua nakon što je propao Carlos, ali su konkurencija Sparta Prag i Calgiari, linkala bi se vijest i potom ovdje natuklo 20ak stranica kako je Carlos bolji i kako šteta što se nije njega pokušalo dovesti ili pak kako se Mutombo evidentno bolje gradi, godinu dana je mlađi i više podsjeća na Miereza zbog igre glavom, ali s boljom tehnikom te kako bi nam bio dobra #ubacirandomizraznaengleskom opcija. :blush:
  • Paggini
    34.6k
    Da spriječim daljnju histerijudeda

I šta sad da radimo ostatak dana na ovoj temi? :angry:
  • Crni86
    7.3k
    Nije problem sto Carlos ne dolazi, ali mi smo prodali naseg treceg napadaca za 1,5 milijuna eura i koji je vrlo vjerojatno igrao za neku okej placu (ne znam jel ima tko info oko brodiceve place) te koji je imao 7 golova i 3 asista u drugom dijelu sezone.

Po meni je brodic bio odlicna solucija za treceg napadaca, ne vidim bas neki razlog zasto smo se rjesavali brodica osim ako nismo nanisanili nekog boljeg.

Prodaju brodica sam si opravdavao dolaskom nekog poput carlosa, a sad mi iskreno nije jasno zasto je prodan jer se u medijima spominjalo da broda nema nista protiv toga da ostane u dinamu.
  • Mali Zeus
    15.2k
    A ništa, preusmjeriti sve snage na Motumba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions