• Mali Zeus
    15.2k
    ↪MaliPizdek da, ulazio je u radio rijeku, kolega mu viknuo jel dolazi u dinamo, on se nasmijao i pokazao palac gore, keep upjavolimtebejako

Ovo je najkonkretnija vijest do sada. :D
  • Laugreano
    3k
    Ali nije cudno da dođe u Besiktas boriti se za 4 napadaca
  • MaliPizdek
    80

LOL :D
    btw ima tko kakvu insajdersku iz maksimirske, jel oni misle pristat na tih 10M€ od Coma?
  • Maximo
    684

Haha...baš to...kaj bi se opće borio s Kuletom, sjedi dole dečko ja igram...
  • Noel
    8.2k

Trebalo se odma iskomunicirat to da se ne vode ratovi i panika tjednima oko dotičnog..
  • Jurki
    14.5k
    Koscevic/Čutuk kao trece opcije?
  • Mr Anderson
    9.9k
    Da spriječim daljnju histeriju. Carlos nikad nije bio opcija. Novinarsko-managerska naklapanja.deda

Deda, imam dojam da se neki budu rasplakali sad kad su ovo pročitali. Baš si partibrejker.:lol: :rofl:
  • dumitrumitu
    1.3k
    razlika je što Bešiktaš može platiti 4. napadača 1mil po sezoni.
  • Mr Anderson
    9.9k
    Koscevic/Čutuk kao trece opcije?Jurki

Deni Jurić...ionako je na plaći, neće ga nitko ni badave.
  • Laugreano
    3k
    Pa naravno, razlog zasto bi netko odabrao Besiktas ispred dinama su financije i jaca liga, a ne zato jer se netko boji Petka ili Kuleta.
  • Bosskovitz
    14k

Jedan huškački članak pun kombinacije notornih laži i tendencioznih insinuacija i eto ti posljedice samo ovdje u zadnjih sat vremena:

O jbm te živote i nas i štednju u sve.Nogo

Mi valjda možemo parirat jedino kad smo jedini zainteresirani za igrača...Maximo

Još mi napiši da su Bruno Petković i Sandro Kulenović dovoljni za borbu na tri frontasanjinlego

Mi valjda mislimo da kad se mi javimo vise nitko drugi se nesmije javit i bit zainteresiran za igraca, inace cemo odustat.Crni86

realno cinjenica je da ne znamo dogovoriti ni jednog stranog igraca kojeg treba platiti,Orc123

A to je samo jedan članak. On ih izbaci nekoliko takvih svakog tjedna, a ljudi su ovisinici o transfernim vijestima i gutaju njegova sranja jer je i transferna izmišljotina bolja od toga da se o transferima ne piše. Jer ako se ne piše, onda se valjda na njima ni ne radi, što je valjda najbolesnija logika u cijeloj priči.
  • MaliPizdek
    80
    medo veli po njegovoj procjeni 3-3,5M za Marca, kaj bi vi pristali na to?
  • Maximo
    684
    Cordoba se već prošli tjedan plakao na oproštajnoj tekmi jer odlazi, a noćas igra opet Cali, hoće morat sve ponovo?
  • Mali Zeus
    15.2k
    To je to, ekipa redovito, ama baš svaki put zaguta udicu i onda nastane opća panika i histerija.
  • Captain America
    19.3k
    Imamo unutarnje rezerve. Ćutuk je spreman ko puška.

Bitno da smo se Brode lako odrekli...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions