Vidi se po tekstu da je to njegova izmišljena konstrukcija, dakle sigurno nije dobio informaciju da Dinamo nije htio licitirati, nego mu je, eto, bilo zgodno tako napisati.Dinamo nije htio svojom ponudom parirati klubu iz Turske, odnosno, nije htio ući u licitaciju i mora se okrenuti novim opcijama na tržištu. Ionako im je fokus sada na Marcu Pašaliću iz Rijeke pa će sve financijske resurse usmjeriti prema tom igraču kojeg su prošle godine odbili iako je bio - besplatan!
O jbm te živote i nas i štednju u sve. — Nogo
Okej, ne volim ga ni ja. Ali sto je peder po ovome sto je napisao istinu? Jedino Mmaee je završen nekako brzo, sve ostalo dosta sporo, tromo. I što? Na kraju ćeš opet popustiti i ulupati milijune u Rijeku? Daj pusti me opravdanja. Još mi napiši da su Bruno Petković i Sandro Kulenović dovoljni za borbu za tri fronta, i da bi potencijalno Pjaca mogao na mjesto napadača. — sanjinlego
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.