• badjibadara
    4.4k
    tako je ;) zato sam naveo Jakirovu izjavuGringo

Je, samo ispada da ih vozi Mister No u Piperu iz Manausa, najblizim putem preko Patagonije za Zagreb.
  • NB86
    15.4k
    Sučić je bolji i perspektivniji igrač od Jakića, a Franjić kojeg smo prodali za 7m ne može u istu rečenicuDaliban

To su tvoje subjektivne procjene u ovom trenu, trziste nuzno ne razmislja tako, naravno da je jakicu trenutno karijera u losijoj putanji nego suciceva al sve se to brzo promjeni, jedan transfer u como i da se ne adaptira dobro u seriji a i eto ti. Franjic je potcjenjen igrac koji je imao ogroman problem sto moze sve dobro igrat pa mu nikad nije definirana pozicija, po meni da se zacementiro na stoperu i samo skok popravio bio bi standardan u ligi petice al jebiga najbitnije godine karijere je potratio jer smo mi dobili ponudu koja se ne moze odbit.

U svakom slucaju poanta je da su i franjic i jakic i kvalitetom i potencijalom PUNO blize sucicu nego spikicu, perkovicu i bulatu, sto je bila tvoja suluda teza, nesto u razini da kazem da su hoxha i ivanusec slicna klasa.
  • Daliban
    4.1k
    Mislim da sam bio jasan i mislim da nema potrebe petljati proste stvari, pa da ponovim..

Sučićev ostanak u Dinamu - fenomenalna stvar.
    Sučićeva prodaja za 10m eura - fenomenalna stvar.
    OsamŠest

Nisi bio jasan jer si u postu argumentirao da je Sučićeva prodaja prerana i tek treba eksplodirati, biti pozvan u reprezentaciju, itd., da bi na koncu zaključio da je njegona prodaja fenomenalna stvar jer smo prije 10 godina prodali Brozovića također za sitne pare.

Ono, kupi vagu pa važi argumente i možda postaneš jasniji.
  • don
    9.7k
    Izvor?plavadesetka

pogledaj par stranica iznad, napisao sam sve.

Servette se isto zanimao ali ništa konkretno.
  • sanjinlego
    3.1k

Baturina ide samo u slučaju da se ne izbori Liga prvaka, ili ukoliko dođe ponuda koja obara s nogu.
  • NB86
    15.4k
    Baturinu se prodaje čim doðe solidna ponuda.plavadesetka

Ovo nije istina ne znam cemu pisat ovakve izmisljotine
  • NitkoBitan
    22k
    Prodaja Sučiċa nema veze s Baturinom. Baturinu se prodaje čim doðe solidna ponuda.plavadesetka

Itekako ima veze. Ako pokrijes budzet prodajom Sucica onda nemas razlog prodat Baturinu. Osim ako smo mazohisti pa nam se placa porez na dobit.
  • Kia pride
    82
    Za 9+1 ide svaki igrač Dinama osim Baturine. Klik klak to ti je tak. Ne razmem potrebe za neke pretjerane diskusije tu.Ristovski se nadam isto ide, Špika isto. Samo čisti Mara i dopeljaj novu krv.
  • dinon7
    1.4k

Jel priča s Cordobom definitivno gotova ili?
  • Zagi
    8.9k
    Ako je Sučićeva prodaja potrebna za ostanak Baturine to je jedini argument koji priznajem i s kojim se slažem. Međutim, mi to ne znamo. Agitirati u tom svjetlu za Sučićevu prodaju umjesto za njegov ostanak mi je promašeno i bespredmetno.Daliban
    Argument ti je sobzirom da nemamo apsolutno sve brojke ispred sebe, nećemo uzeti očitu matematiku u obzir jer nam to ne paše.
    Jednostavno ćemo se praviti da rupa u proračunu ne postoji jer ne znamo jeli ona 7, 9 ili 13m eura.
  • Daliban
    4.1k
    Baturina ide samo u slučaju da se ne izbori Liga prvaka, ili ukoliko dođe ponuda koja obara s nogu.sanjinlego

loooooool

Izvoz bojna na aparatima. Još kad na kraju ostanemo bez obojice. :rofl:
  • Zagi
    8.9k
    Sanjin nije nikakav izvor. Najbolje da sada i od toga napravimo priču.
  • plavadesetka
    58

pogledaj par stranica iznad, napisao sam sve.

Servette se isto zanimao ali ništa konkretno.

Našao tu: https://www.transferfeed.com/hr/igraci/kevin-carlos/271701

Itekako ima veze. Ako pokrijes budzet prodajom Sucica onda nemas razlog prodat Baturinu. Osim ako smo mazohisti pa nam se placa porez na dobit.

Oni to tako ne gledaju. Gledaju da minimiziraju rizik prodaje - našim igračima s godinama pada cijena osim ako neċe igrati u repki i mi imati dobre sezone u Europi (a to je za njih rizik). Drugo su želje igrača.
  • Daliban
    4.1k
    Barem ne moramo kupovat Slovence da zamijenimo Baturinu. Preduhitrili smo tržište i imamo Slovenca na njegovoj poziciji već u svom pogonu.
  • don
    9.7k
    prijevod sa francuskog)

Kevin Carlos, čovjek koji je vrijedio 2 milijuna Strijelac Yverdon Sporta vrlo je popularan. On želi otići, čelnici ga žele prodati. Ali samo po najpovoljnijoj cijeni i brzo.

Priča se da je turski klub (Bešiktaš?) dogovorio tu cijenu. Problem: plaćanje je raspoređeno u tri ili više faza: 500.000 franaka odmah, 500.000 franaka nedugo nakon toga, a ostatak, milijun koji je nedostajao, raspoređen je nakon toga. Yverdon je odbio ovaj dogovor. Žele trenutnu i jasnu transakciju.

U međuvremenu se klub nosi kako zna i može sa situacijom: igrač koji želi otići, klub koji ga želi prodati i sezona koja je već nastavljena. Prošle subote Kevin Carlos nije startao u prvoj utakmici prvenstva, protiv Züricha (0-2 domaći poraz). Ušao je samo u pauzi. Sve je delikatno: Yverdon zna da će njegov igrač otići, od sada nedvojbeno moramo graditi bez njega i iznad svega ne smije se ozlijediti.

https://www.lematin.ch/story/football-kevin-carlos-l-homme-qui-valait-2-millions-542961082718
    don

tu ti je iz tog članka @plavadesetka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions