tako je ;) zato sam naveo Jakirovu izjavu — Gringo
Sučić je bolji i perspektivniji igrač od Jakića, a Franjić kojeg smo prodali za 7m ne može u istu rečenicu — Daliban
Mislim da sam bio jasan i mislim da nema potrebe petljati proste stvari, pa da ponovim..
Sučićev ostanak u Dinamu - fenomenalna stvar.
Sučićeva prodaja za 10m eura - fenomenalna stvar. — OsamŠest
Izvor? — plavadesetka
Baturinu se prodaje čim doðe solidna ponuda. — plavadesetka
Prodaja Sučiċa nema veze s Baturinom. Baturinu se prodaje čim doðe solidna ponuda. — plavadesetka
Argument ti je sobzirom da nemamo apsolutno sve brojke ispred sebe, nećemo uzeti očitu matematiku u obzir jer nam to ne paše.Ako je Sučićeva prodaja potrebna za ostanak Baturine to je jedini argument koji priznajem i s kojim se slažem. Međutim, mi to ne znamo. Agitirati u tom svjetlu za Sučićevu prodaju umjesto za njegov ostanak mi je promašeno i bespredmetno. — Daliban
Baturina ide samo u slučaju da se ne izbori Liga prvaka, ili ukoliko dođe ponuda koja obara s nogu. — sanjinlego
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.