• mlinchica
    2.4k
    Zadnje od mene u ovoj čitabi, drago mi je da je Pop corn demantirao interes za Bišćana, jer je on neznalica i najveća štetočina za Dinamo unazad 5 plus godina.Haza

Nakon kaj si napisao “zadnje od mene” napisao si još nekoliko njih u kojima se opravdavaš. Zakaj ne staneš iza svoje izjave? Ističeš da imaš provjerene informacije, onda si valjda siguran u to kaj pišeš, kaj se opravdavaš?

Mnogi ovdje nisu zadovoljni radom Belog ali ne vrijeđaju i normalno argumentirano iznose svoje mišljenje.

Napisati ovakav komentar je dno, čestitam ti na tome.
  • sanjinlego
    3.1k
    Pašalić u Rijeci ima 180 tisuća godišnje, a Andy ga želi gurnuti dalje. Treba složiti lijepu ponudu.

Imaš dolje Rukavinu 50/50 budući transfer, i Jankovića također, omjer također 50/50 ili 70/30, nisam siguran.
  • Daliban
    4.1k
    Inače, moj pik za nasljednika Čačića, a nakon njega i Bišćana je bio Pušić protiv kojega sada igramo (Šahtar, svojevremeno pomoćnik Slotu u Feyenoordu).

Apsolutni ideal za Dinamo bi mi bila neka slobodnija kombinacija Pušića + dva napadača + Diniz. To je moja alkemijska jednadžba za idealnog Dinamovog trenera, pa ako imamo kakvih vračeva na Zoni neka izmiksaju nešto.
  • kariola86
    73
    Pašalić ce pocet veceras
  • sanjinlego
    3.1k
    Zamjena za Sergeja Jakirovića bila spremna, dok je Vlatka bila na vrhu. Mircea Lucescu i Ogi Vukojević.
  • Olmic
    3.9k
    a se kaj prica o Dinamu ili mrtvo?
  • cron1ck
    1.7k

Još dodaš da možda prodamo Petkovića i Baturinu, pa možeš i ti biti novinar vidiš da nije teško
  • kariola86
    73
    Prica se .. njegova želja je i dalje doći u Dinamo. Također je točno da su se Mišković i Marić sastali - međutim, mora i dalje čekati dok se ne postigne dogovor.
  • Orc123
    10.1k
    Mene zivo zanima sta je s Cordobom. Da se razumijemo apsolutno ne bih zamjerio Maricu da propadne to ali prije tjedan dana ili dva, a ne sad. Pregovaras s nekim u kruzni tok vec 3 tjedna i onda da izvisis? Ako se vidjelo da su to sarlatani onda se trebalo odustati jos peije 2 tjedna ili u najmanju ruku prije tjedan dana....cemu tolika pregovaranja i dogovaranja? To vrijeme i novac se mogao posvetiti dogovoru s nekim drugim krilom....ja nemrem vjerovati da u europi se nemre nac neko krilo do 3 mil eura a da je nama pojacanje ili neko provjereno ime za vecu placu!? Kleknuti pred miska i dat mu 5-6 mil eura za Pasalica moze doslovno svatko, za to nam netreba SD....hjebate mi Emrelija ocito poklanjamo Numbergu, a ima gotovo iste brojke ko igrac kojeg bi trebali platiti 5 Milja eura, a jos k tome nije igrao uopce skoro cijelu polusezonu....tko je tu lud...
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Zamjerati Daliću zasluge i senatorstvo, a onda nakon toga kad čovjek napiše da razdvaja Bišćanove zasluge van terena, i trenerski mandat, se piše o dnu dna.

E jebi ga, ne može to tako.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Dobro jutro svima ,
    Nadam se da ce Cordoba doci , a i Pašalic. Onako objektivno boli miška patka sto on nece igrati za Dinamo i playoffu ,gledao da izvuce sto vise sto nama je ok jer i mi na osnovu toga mozemo pokusati spustit cijenu. Marko Kao reprezentativac Hrvatske vrijedi sigurno minimum 3 milje a sad sto misko trazi 4,5 to je njegovom pravo. Kao sto je kolega gore naveo ,bilo bi fer max 3 milje i 15-20 %sljedeceg transfera. Realno bi ga mogli prodati za max 10 ako se pokaze Kao pojacanje . I to je to svi happy.
    A sto se tice Bišcana molim vas da to stavljate u temu namjenjenunza to. Bivsi treneru i igraci. Jer kad bi svi spamali temu ovdje i izrazili nase misljenje bilo bi 200 stranica o tome danas . Neko pise sa srcem ,neko sa zdravom pameti ,a tu su i fact i to ide u nedogled. Ugodan dan i sretno nasim klubovima veceras . Da prodju svi i da Dinamo ne igra 30 tekmi vise od ostalih.Ugodan dan svima ,i da Maricu mail ne padne danas nego da se roka i danas nesto odradi. Ekipa se narajcala:rofl:
    Voli Kujtim:heart:
  • scooniepenn
    3.7k

Pjaca je potpisao ugovor s 800.000 po sezoni, od čega je njegov dio odštete od 750.000 Eura ugrađen i podijeljen na jednake dijelove po godinama njegovog ugovora. S obzirom da ima i klauzulu da se u slučaju ozljede njegova primanja smanjuju to je za Dinamo top deal. Dobili smo pojačanje, reprezentativca, za ugovor u rangu Mišićevog što on i zaslužuje, sa zaštitnom klauzulom.
  • Nolifer
    9.2k
    Nadam se da ce Cordoba doci , a i Pašalic.Kujtim Shalla

Taman bi popunili deficit na desnoj strani :ok:
  • Navijač Dinama
    9k
    napisao si još nekoliko njih u kojima se opravdavaš.mlinchica

Napisao je jer su očito svi poletili i pogrešno shvatili što je htio reć.

A za ovo da je naš najgori trener bio u zadnjih 5 godina sa svojim odlukama i svime, je istina velika. Druga stvar, ovi koji će uspoređivat sadašnjeg i bivšeg, taj bivši je imao Šutala ali Joška, ne Boška, imao je Ivanušeca, Livakovića, druga stvar svojim odlukama je doveo do toga da je Rijeka sa tri igrača koje je Dinamo mogao imat prije Rijeke napravio malte ne šampionski tim rijeke i jako konkurentan, a ovaj je ostavljen sa ukrajinskim dezerterom i Franom Topićem koji sad igra u Zrinjskom, iako mu je i to prevelik plafon.

Daleko Igoru lijepa kuća od klupe Dinama. Hvala za "sve", ali nikad više tog zločina i horora.
  • don
    9.9k
    "Nisam siguran da Pašalić neće doći prije Cordobe.", kazao nam je jedan dobro upućeni izvor izvan Maksimira, potvrdivši priču kako je Dinamo krenuo u lov.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions