• Mr Anderson
    12.9k
    Bišćan, Šimić, Šokota i Marić su jedini javno u vrijeme apsolutne diktature i samovolje najveće štetočine u povijesti kluba digli svoj glas protiv načina na koji se klub vodio i stali uz naijače koji su tjerani sa stadiona. To im se neće nikada zaboraviti, na stranu to što neki od njih nisu pokazali po vama da su za Dinamo.NKDZ86

I OK, sve si rekao, neće im se zaboraviti. Osobno mislim da ima na stotine anonimnih dečki s tribine i iz udruge koji su napravili daleko, daleko više od njih. I dobili su priliku Bišćan i Šimić pa nisu nešto pokazali. Ova druga dvojica bi se htjeli uhljebiti u klubu na osnovu par istupa prije 10 godina, a nikakve kompetencije nemaju.
    Bišćan se totalno pogubio u Dinamu. Bio sam sretan kad je došao jer je naš domaći dečko iako sam imao sumnji baš radi njegove nogometne filozofije, ali sam se nadao da će se prilagoditi veličini kluba ko što je Dinamo. I pokazalo se da sam u pravu što sam sumnjao, od prvog dana je krenuo sa ziheraškim pristupom. Kad tome dodamo da mu je ekipa bila slabo fizički pripremljena i da je sa svojim stavom i govorom tijela od njih napravio luzere, sve je jasno.
    I na kraju katastrofalna procjena igrača nas dovela do toga da nas Miško ucjenjuje s milijunima za igrača kojeg smo mogli dovesti badave dok je Bišćan bio trener.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Vijesti s tog sastanka govore da je prvi čovjek Nevere s Kvarnera nešto snizio transfernu cijenu za Pašalića, ali ona je još uvijek iznad okvira koje bi želio platiti zagrebački klub. Zaključujete vjerojatno da onda od dogovora nije bilo ništa.

Naime, ako Marco večeras nastupi za Rijeku u utakmici s Corvinulom, onda bi to značilo da ne bi imao pravo nastupa u play-offu Lige prvaka za Dinamo, mogao bi igrati tek u skupini.
  • Jaro
    10.5k
    tko tebi odgovaradon

Pa Spikic ispred Pasalica definitivno...
  • Crni86
    12.6k
    Iskreno nisam razmisljao o ovome oko registracije za Pasalica, da kupis igraca za 2,5+ milijuna eura i onda on ne moze igrat tvoje dvije kljucne tekme…. Nema nikakve logike realno za time s nase strane.
  • MarK
    978
    Ima Rijeka puno skupih eksponata i realne šanse za euro skupine tako da mu očito ne gori pod nogama. A ovo s Cordobom pegla li se pegla nikako ispeglat
  • NitkoBitan
    29k
    Naime, ako Marco večeras nastupi za Rijeku u utakmici s Corvinulom, onda bi to značilo da ne bi imao pravo nastupa u play-offu Lige prvaka za Dinamo, mogao bi igrati tek u skupini.Ivdzo11

Znaci da cemo ga mi uzet tek nakon eventualnog ulaska u LP. Vrlo jednostavno.

Do tada Cordoba i Spikic... a Spikica se valjda nekako rjesavamo dolaskom Pasalica. Mislim, Spikic je po meni ok rezervna opcija, al 3 desna krila su previse.
  • dbut
    107

3M+20% (od razlike u dobiti kao mi od Olma) max, sve iznad toga ne vrijedi igrac toliko + naravno normalna placa za njega (neka struktura kao kaj se za Soticeka pricalo, samo Marco moze dobit vecu pocetnu)
  • Mali Zeus
    18.7k
    Daj odmah 6 milja da znaju svi u Hrvatskoj da imamo para i da ne jebemo živu siluPaggini

E to je to.
  • don
    14.2k
    Znaci da cemo ga mi uzet tek nakon eventualnog ulaska u LP. Vrlo jednostavno.NitkoBitan

ako večeras bude u sastavu.
  • Mali Zeus
    18.7k
    Znači možda dovedemo Pašalića, možda dovedemo Cordobu, a možda ne dovedemo ni jednog ni drugog.
  • dbut
    107

cak i da dode Pasalic / Cordoba ili netko trece krilo, ne ocekujem da ce startat u tim utakmicama... Brijem da je postava vec formirana i napad bi bio Hoxha, Baturina, Pjaca i Petkovic.
  • mlinchica
    3.4k
    Zadnje od mene u ovoj čitabi, drago mi je da je Pop corn demantirao interes za Bišćana, jer je on neznalica i najveća štetočina za Dinamo unazad 5 plus godina.Haza

Nakon kaj si napisao “zadnje od mene” napisao si još nekoliko njih u kojima se opravdavaš. Zakaj ne staneš iza svoje izjave? Ističeš da imaš provjerene informacije, onda si valjda siguran u to kaj pišeš, kaj se opravdavaš?

Mnogi ovdje nisu zadovoljni radom Belog ali ne vrijeđaju i normalno argumentirano iznose svoje mišljenje.

Napisati ovakav komentar je dno, čestitam ti na tome.
  • sanjinlego
    4k
    Pašalić u Rijeci ima 180 tisuća godišnje, a Andy ga želi gurnuti dalje. Treba složiti lijepu ponudu.

Imaš dolje Rukavinu 50/50 budući transfer, i Jankovića također, omjer također 50/50 ili 70/30, nisam siguran.
  • Daliban
    4.1k
    Inače, moj pik za nasljednika Čačića, a nakon njega i Bišćana je bio Pušić protiv kojega sada igramo (Šahtar, svojevremeno pomoćnik Slotu u Feyenoordu).

Apsolutni ideal za Dinamo bi mi bila neka slobodnija kombinacija Pušića + dva napadača + Diniz. To je moja alkemijska jednadžba za idealnog Dinamovog trenera, pa ako imamo kakvih vračeva na Zoni neka izmiksaju nešto.
  • kariola86
    106
    Pašalić ce pocet veceras
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.