• Jaro
    11.4k
    tko tebi odgovaradon

Pa Spikic ispred Pasalica definitivno...
  • Crni86
    18.3k
    Iskreno nisam razmisljao o ovome oko registracije za Pasalica, da kupis igraca za 2,5+ milijuna eura i onda on ne moze igrat tvoje dvije kljucne tekme…. Nema nikakve logike realno za time s nase strane.
  • MarK
    1.3k
    Ima Rijeka puno skupih eksponata i realne šanse za euro skupine tako da mu očito ne gori pod nogama. A ovo s Cordobom pegla li se pegla nikako ispeglat
  • NitkoBitan
    33.8k
    Naime, ako Marco večeras nastupi za Rijeku u utakmici s Corvinulom, onda bi to značilo da ne bi imao pravo nastupa u play-offu Lige prvaka za Dinamo, mogao bi igrati tek u skupini.Ivdzo11

Znaci da cemo ga mi uzet tek nakon eventualnog ulaska u LP. Vrlo jednostavno.

Do tada Cordoba i Spikic... a Spikica se valjda nekako rjesavamo dolaskom Pasalica. Mislim, Spikic je po meni ok rezervna opcija, al 3 desna krila su previse.
  • dbut
    130

3M+20% (od razlike u dobiti kao mi od Olma) max, sve iznad toga ne vrijedi igrac toliko + naravno normalna placa za njega (neka struktura kao kaj se za Soticeka pricalo, samo Marco moze dobit vecu pocetnu)
  • Mali Zeus
    20k
    Daj odmah 6 milja da znaju svi u Hrvatskoj da imamo para i da ne jebemo živu siluPaggini

E to je to.
  • don
    17.4k
    Znaci da cemo ga mi uzet tek nakon eventualnog ulaska u LP. Vrlo jednostavno.NitkoBitan

ako večeras bude u sastavu.
  • Mali Zeus
    20k
    Znači možda dovedemo Pašalića, možda dovedemo Cordobu, a možda ne dovedemo ni jednog ni drugog.
  • dbut
    130

cak i da dode Pasalic / Cordoba ili netko trece krilo, ne ocekujem da ce startat u tim utakmicama... Brijem da je postava vec formirana i napad bi bio Hoxha, Baturina, Pjaca i Petkovic.
  • mlinchica
    4.5k
    Zadnje od mene u ovoj čitabi, drago mi je da je Pop corn demantirao interes za Bišćana, jer je on neznalica i najveća štetočina za Dinamo unazad 5 plus godina.Haza

Nakon kaj si napisao “zadnje od mene” napisao si još nekoliko njih u kojima se opravdavaš. Zakaj ne staneš iza svoje izjave? Ističeš da imaš provjerene informacije, onda si valjda siguran u to kaj pišeš, kaj se opravdavaš?

Mnogi ovdje nisu zadovoljni radom Belog ali ne vrijeđaju i normalno argumentirano iznose svoje mišljenje.

Napisati ovakav komentar je dno, čestitam ti na tome.
  • sanjinlego
    4.1k
    Pašalić u Rijeci ima 180 tisuća godišnje, a Andy ga želi gurnuti dalje. Treba složiti lijepu ponudu.

Imaš dolje Rukavinu 50/50 budući transfer, i Jankovića također, omjer također 50/50 ili 70/30, nisam siguran.
  • Daliban
    4.1k
    Inače, moj pik za nasljednika Čačića, a nakon njega i Bišćana je bio Pušić protiv kojega sada igramo (Šahtar, svojevremeno pomoćnik Slotu u Feyenoordu).

Apsolutni ideal za Dinamo bi mi bila neka slobodnija kombinacija Pušića + dva napadača + Diniz. To je moja alkemijska jednadžba za idealnog Dinamovog trenera, pa ako imamo kakvih vračeva na Zoni neka izmiksaju nešto.
  • kariola86
    216
    Pašalić ce pocet veceras
  • sanjinlego
    4.1k
    Zamjena za Sergeja Jakirovića bila spremna, dok je Vlatka bila na vrhu. Mircea Lucescu i Ogi Vukojević.
  • Olmic
    5.5k
    a se kaj prica o Dinamu ili mrtvo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.