Dakle, oni kad se registriraju, logiraju moraju moći pod "pogledajte aktivno članstvo" unijeti id članske i treba im sve pokazati. I člansku i godišnju. — deda
evo da ponovim pitanje od prije na koje nisam dobio odgovor
nekoliko puta sam na forumu predlozio da se u ponudu shopa uvrsti skolska torba. Pod time sam mislio na laganu anatomsku torbu posebno prilagodjenu za prvi i ostale nize razrede. Zanima me postoji li sansa za tako nesto jer polako dolazi vrijeme da opremim svog buduceg prvasica pa da znam da li da cekam ili da jednostavno kupim bilo koju drugu.
ovo je primjer torbe https://danijel-tpo.hr/proizvod/torba-skolska-anatomska-karbon-soccer-universe-1094250/
molim vas odgovorite mi jer mi se i klinac i žena penju na vrh glave. on hoće dinamovu torbu, a žena navalila na neku sa svemirom i raketama što u kontekstu zadnjih događanja nikako nije primjereno. — Oluja
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.