• Marcinko
    758
    budući da je Dario Špikić na korak do MLS-ablubach

Kako je na korak do MLS-a kad su propali pregovori jer Špikić traži previše.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Petkoviću sa 30g dati ugovor na 5 godina?
    Šta je s vama?
  • Mlađi referent
    13.4k
    Petkoviću sa 30g dati ugovor na 5 godina?
    Šta je s vama?
    San Lorenzo

Pa dobro nije baš da se ekipa masovno raspisala da bi mu dala takav ugovor

Dvoje ljudi reklo da se može nać kombinacija uz sniženu plaću i uvjetom broja nastupa.
  • Crni86
    12.5k
    E moj Mato jesi li ga napiso i jos k tome ovakav clanak stave na placene. Ovo je mlacenje prazne slame, da je Tironi napiso jos bi mozda i povjerovao.
  • Bosskovitz
    17.5k
    Jel realno da Petko traži ugovor na 5 godina?blubach

Potpuno je jednako realno da ga on traži i da mu ga mi ne damo. To su pregovori, siguran sam da njegov menadžer itekako zna da ne može dobiti 5 godina bezuvjetno na preko milijun ali je od toga krenuo, nadajući se da će se naći na nekih 3+1; dok bi ga s druge strane Marić vjerojatno na 2, 2+1. U oba slučaja s nekoliko klauzula.
  • sport
    4.9k
    .ja ne mogu vjerovati fa mi u europi nemremo nac krilo za nas, evo fakat nemrem vjerovati da trosimo 3tjedna na isprazna pregovaranja koja mozda nece ispast na nista!
    To je posao SD.
  • keppi
    422
    Svi smo očekivali "nešto" po mogućnosti jeftino, a dobro iz druge francuske lige i to na bilo kojem mjestu, ali tišina za sada po tome pitanju.
  • Bosskovitz
    17.5k

Možemo krilo pronaći u narednih 10 minuta. Poanta je da to krilo bude najbolji omjer uloženog i dobivenog unutar financijskih gabarita, a to je posao sportskog direktora koji na tome radi svakodnevno i siguran sam da ima još barem pola tuceta imena drugih igrača koje se prati za istu poziciju, za slučaj da neki transfer na kojem se radi ne uspije.

Komentari ovdje sve više počinju ličiti na one s opskurnih FB grupa gdje se piše o tome "kako Hajduk može dovesti Rakitića, a mi ne možemo Pašalića". Možemo, iskeširamo 5 milijuna eura i evo ga. No on toliko ne vrijedi i to bi bio glup potez.
  • sport
    4.9k
    "Možemo krilo pronaći u narednih 10 minuta"Na "mi" sam se referirao i kod upisa Orca da "mi" ne možemo 3 tjedna naći krilo za nas.U oba slučaja to je posao SD.Bar ja nisam nigdje pokazao nervozu u vezi dolazaka ovaj prelazni rok.
  • miro
    6.9k
    Pa neće ni Lokomotiva tražit 3 milje za Kačavendu, pogotovo nakon što smo ga držali kod nas na plaći a nije odigrao ni minute prošle godine
  • Toni90d
    1.9k
    Mišljenje o Rebiću na desnom krilu? Vjerojatno bi i njemu pasalo vratit se doma, Bešiktaš bi ga se sigurno htio riješiti. Ja se nemogu sjetit da je ikad ista loše o nama rekao, ili da je uopće išta o nama rekao. Znam da je prirodno na lijevoj strani ili u samom napadu. Prednost su iskustvo, jezik, što nebi trebao biti skup. Neka posudba?
  • Cagica111
    85
    bjezi kiso s prozora
  • Zambatine škude
    3.5k
    Neka posudba?Toni90d

Bešiktaš ga sigurno neće posuđivati jer od toga nema ništa, u zadnjoj je godini ugovora. Riješili bi ga se oni i džabe u ovom trenutku, ali teško je naći klub koji će mu dati tri milijuna eura neto, a vjerojatno i više od toga.
  • Dudu 9
    759
    Rebić je previše psihički nestabilan.
    Igrački bi bio pojačanje, tu nema dileme, ali to je igrač za kojeg nikada ne znaš na koju će se nogu ustati, a zadnjih 3 se ustaje redovno na lijevu.
  • Bosskovitz
    17.5k
    Mišljenje o Rebiću na desnom krilu?Toni90d

Tko zna gdje je taj lik u svojoj glavi. Ne mislim ništa pogrdno, ali on je oduvijek bio lik dosta čudne psihe, a sve kaj se događa oko njega zadnjih par sezona ne daje mi baš neki dobar dojam.

Prošle sezone u 700 minuta više kartona nego golova i asistencija, zadnji put je 90 minuta odigrao prije skoro godinu i pol, a i to kaj ga je Milan samo pustio u Besiktas nekaj govori. Plus, plaća mu je nekih 4 milijuna eura po sezoni. Puno je to za njega sve i da ga uzmemo na posudbu i plaćamo samo dio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.