• T90d
    3.3k

Meni je ideja pala na pamet. Jer sam želio čuti mišljenje o toj ideji/mogućnosti. Gdje je problem? Je li se mora odmah napadati? Pročitaj cijeli komentar ili sve komentare. Nema potrebe za nekim visokim tonom i nervoznom reakcijom.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Ne znam kome i od kuda uopće ideja o Rebiću u Dinamu. Zatucani hajdukovac, tehnika nikakva jedino snaga koja je već odavno okopnila. Jel to neka šala? — Krulek

Nisam baš stekao da je Rebić zatucani Hajdukovac, rodom je iz kraja gdje je uvijek bilo dosta Dinamovaca, pogotovo prije rata. Slažem se da je luda glava i da je rizik, a koliko sam shvatio on se ne želi odreći plaće koju ima.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Igrača koji je uspio da ga u Turskoj detektiraju kao budaletinu ne bih u svojoj ekipi nikada.
  • Krulek
    1.4k

Nije visoki ton samo ekstremno čuđenje na ideju. Ako mi je itko u našoj repki od igrača bio antipatičan to su Rebić i Kalinić, a i zna se kako su zbog karaktera i bahatosti završili. Zato mi nikad ne bi pala na pamet ta ideja, ali ok ne mislimo svi jednako.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Na stranu kaj je hajdukovac, ali kaj će nama Rebić s tom glavom, lik je tempirana bomba? I to mislim isključivo u nogometnom smislu, prije će kartone skupljati i raditi konflikte na svakoj tekmi nego kaj bi nam donio golova i asistencija... Siguran sam da možemo i hoćemo dofurati neko dobro desno krilo :strong:
  • Haza
    12.3k
    Rebića ne bi doveo ni da pristane igrati gratis. Štetočina kakva nam ne treba.
    Nama za desno krilo obavezno treba barem jedan igrač s lijevom nogom. Posebno je bitno da ima dobar udarac i solidan ubačaj, jer nam to treba za razbijanje bunkera u HNL. Brzina nam je više potrebna za Europu.
    Cordobu bi čekao još par dana, pa se okrenuo drugim rješenjima, ako već ne ide s njim.
  • Orc123
    17.5k
    Za Cordobu ce se svakak znati jel dolazi ili ne i to danas, najkasnije sutra.....
  • Bosskovitz
    21.5k
    koliko sam shvatio on se ne želi odreći plaće koju ima. — Mr Anderson

To je jedna od rijetkih dobrih odluka koje je napravio. Mislim da u Besiktasu ima u dve sezone ugovora nešto manje od 9 milijuna eura bruto, ima 30 godina i slabo igra, neće toliko zaraditi više ukupno do kraja karijere osim ak ga ne posere neka Saudijska Arabija i to mu je zadnji "veliki" ugovor. Odsjedi još jednu sezonu i sljedeće godine bez naknade u Hajduk na nekih 400-500k po sezoni i točat noge u svom moru, za njih je mladac pred kojim su još godine frustracija, drugih i trećih mjesta.

Ili se zaista umirovi, kao što pričaju. Turci su najveći muljatori na svijetu kaj se tiče "insajderskih informacija", ali ne bih se čudio za njega. Zaradio je 30+ milijuna eura u karijeri, objesi kopačke o klin, renta vilu, otvori restoran i narodnjački klub i živi san svakog dalmatinca. A tek će mu biti 31.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Koliko ja znam, Rebić i Petković su imali fizički incident na Euru 2016, to sam čuo od ljudi bliskih reprezentaciji. Može i ne mora biti istina, ali na prvu djeluje realno.
    Edit 2020.
  • Infinity
    21.6k
    Prošle sezone u 700 minuta više kartona nego golova i asistencija — Bosskovitz

Nesto poput Izeta Hajrovica pred dolazak u Dinamo. Ako se ne snadjemo, neki ugovor na godinu dana uz mogucnost produzenja na jos dvije mozda i nije losa opcija, ali samo u slucaju da je Rebic desno krilo, a nije. Da nam ocajno fali lijevo krilo onda bih se i slozio, ali nama ne treba jos jedno lijevo krilo koje ce igrati desno. U tom slucaju bi radije od tih poznatijih igraca bez nekih minuta unazad godinu dana uzeo El Ghazija. Barem je pravo desno krilo.
  • mbzg
    156

To sam i ja čuo, jer ih Ante nije zvao u Repku:)
  • nemapredaje
    6.9k

2020. misliš.

Da to sam i ja čuo.

Ma općenito dovođenje Rebića u bilo kakvu vezu s Dinamom nema smisla.
  • Paggini
    101k
    Zatucani hajdukovac — Krulek

Ne znam baš, ne voli Hajduk jer su ga prejebali i nisu mu dali priliku, tako sam barem čuo. Plus ima dosta nekretnina po Zagrebu i pustio je par puta na kavama i druženjima priču da mu ne bi smetalo igrati za Dinamo.
  • Droljo
    32.5k
    Ma nek dođe reba. Samo zbog situacije gdje hvata livaju za vrat pred sjeverom na poljudu. U našem dresu naravno.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Rebić i Petković su imali fizički incident na Euru 2016, to sam čuo od ljudi bliskih reprezentaciji. Može i ne mora biti istina, ali na prvu djeluje realno — Jos-Optimus

Petković uopće nije bio na Euru 2016, kak su onda mogli imati okršaj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.