• miro
    10.3k
    I ja bih volio da se dovedu Kramarić i Kova, da se uzme LB za 5 milja i RW za 7. Ali na duge staze, klubu kao Dinamo samo financijska disciplina može donijeti stabilnost i napredak. Glava je vozio u crvenom iz godine u godinu i sa strane gomilao plijen za sebe i svoju kliku, mi se ne možemo dalje tako ponašat.

Ako pogledate sadašnju ekipu, ona ima glavu i rep. Da, trebaju nam još LB i RW, te napadac ako Petko ode, ali naš svakodnevni HNL posao mogu odradit i Ogi/Mauro i Špika/Kača i Brodić/Kule.

Malo vjere i puna podrška našim dečkima koji vode klub
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Zato sam i napomenuo, zaista kod mene nije panika, ja bih volio da njima dole dođe i Džeko, tek onda bi to bilo rasulo epskih razmjera. Pitam zbog nas, zbog toga što mislim da možemo biti jači i ako želimo stepenicu više ipak je potrebno zavući ruku u džep. Hajduk mi nije ni u primisli. Duboko vjerujem da ćemo hladno biti prvaci, a Osijek lagano drugi.
  • Infinity
    21.6k
    teško mi je vjerovati da ne možemo preko Vahe uzeti nekog Alžirca/Marokanca za to krilo. — Jos-Optimus

Moze li egipcanin s posljednjom godinom ugovora?

PS. Nije Salah :rofl:
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Ako je dobar....uvijek
  • Paggini
    101k
    recimo Mierez, Matković, Matanović — Jos-Optimus

A imamo očito različitu definiciju "imena". Roga na stranu, kojeg jesmo doveli i kojeg ćemo možda i zadržati ako se sve odvije kako spada, ali ovdje se s "imenima" vrtimo na opet lokalnoj razini koju ćemo trebati debelo pretplatiti da dovedemo.

Kao, vjerojatno nisam u pravu, ali možda se u Kolumbiji Cordobu npr. gleda kao Matkovića, ali nama je neka taraba kolumbijska.

Mislim, što želim reći - ne želim "imena". Želim nekog RPG-a na desnom krilu. Želim nekog Mmaeea na lijevom beku, hoću Gnezdu Čerina u vezi jbg. Jebe mi se za "imena", jel, a nadam se da i Marić tako razmišlja. Vjerojatno će Mmaee ispasti puno veće ime od Rakitića iduće sezone, pa će oni nama zaviditi kako dovodimo takve kapitalce a oni islužene likove.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Hoce li se ubrat koji euro za Saranica ili ga poklanjamo siromakima iz emirata?
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Zato sam i napomenuo, zaista kod mene nije panika, ja bih volio da njima dole dođe i Džeko, tek onda bi to bilo rasulo epskih razmjera. Pitam zbog nas, zbog toga što mislim da možemo biti jači i ako želimo stepenicu više ipak je potrebno zavući ruku u džep. Hajduk mi nije ni u primisli. Duboko vjerujem da ćemo hladno biti prvaci, a Osijek lagano drugi. — Jos-Optimus

Ma gle, evo ti kažeš netko kome je dinamo plafon trenutno i ne žuri u 7. momčad Španjolske. Nije to baš tako lako naći. Tj. nije lako naći kapitalca koji onda ne bi išao dalje i na kome ne možemo zaraditi ili vrlo malo. Niti mislim da se traže igrači s prvom primisli na zaradu nego se pojačava momčad. Nisam ni mislio da ti paničariš nego je ovo općenito neka panika pomalo nastala da šibiciramo ili kaj god i šktarimo jer smo 2 igrača doveli koji su slobodni igrači. A nekima su hajdukovi transferi definitivno u primisli zato jer trenutno nemamo desno krilo i eto Marić traži igrače bez ugovora, a u igri je Cordoba za kojeg će se ako se sve dogovori platiti odšteta...

Ili kaže NKDZ ne krade se pa imamo para. Nije sve to tak jednostavno. Plaće i ugovori se moraju racionalizirati, financijska slika da bude dugoročno stabilna, a ne sad imamo pa ajmo trošiti dok ima. Misli, malo karikiram al tako nešto.
  • Paggini
    101k
    Hoce li se ubrat koji euro za Saranica ili ga poklanjamo siromakima iz emirata? — Dinamosaur

Ni jedno ni drugo, nego se rješavamo trogodišnjeg visokog ugovora za igrača koji nije razina druge HNL.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Kažem, navodim primjere. Ali želim vidjeti da, ako ne iskopamo besplatan transfer, kupimo rang igrača RPG-a ili Mmae-a na krilu, to govorim. Čerina smo popušili jer smo šibicarili, to je činjenica.
  • Laugreano
    6.1k
    Pa potezi prijašnje uprave su i doveli do toga da smo sad u problemu. Jbt godinama smo imali 60+igrača pod ugovorom. Likovi koji nisu 90min skupili za dinamo, imali su placu preko 300k. Kredita ne pitaj koliko... Itd. Ima tu upucenijih od mene, koji ce ti bolje objasnit.
  • Sava Krpa
    1.1k
    Ja bi i dalje prije uzeo Pašalića i to danas nego se kockao deset dana prije početka sezone sa skupim anonimusom iz Kolumbije.

Nismo sigurni kako će i neki domaći dečko reagirati na Dinamo a ne juznoamerikanac. Da je Pasalic imao blistavu sezonu, nije ali da mi mirise na neku dobru kupovinu je.

Nema adaptacije, jezične barijere, poznaje malte ne sve vezano za Dinamo, od očekivanja do načina igre.
    A najvažnija stavka u svemu tome je da nemamo vremena ni mogućnosti fulati sa najkriticnijom pozicijom u momčadi tik pred sezonu gdje nam ulazak u LP donosi ogromne novce a nudi nam se kao na pladnju.
  • Mr Anderson
    22.6k
    I to je to...histerija lagano kreće. Dugo se i izdržalo.
  • emilperska
    18.9k
    Ja sam još prošle godine hvalio i onu prijelaznu upravu i ovu novu da ne žele sudjelovat u HNL reketarenju. Pisao sam bar 20 puta o tome.
    Ali s ovim beskonačnim cjenkanjem u inozemstvu, miljun izdrkavanja s free agency, mi šaljemo krivu poruku. Šaljemo poruku da nakon prezimljavanja u Europi, osvajanja dvostruke krune, par godina u plusu mi smo na razini jogurta po pitanju transfera gdje gledamo samo kako ne platit odštetu.
    A misao na to je još gora kad znaš da te 2 solidne tekme (ili možda 1) u statusu nositelja, dijele od love do krova.

Mariću netko mora objasnit da neće popit otkaz ako zajebe s 2 pojačanja i da je to sve dio posla.
    Mislim da je u njegovoj glavi borba u stilu da ako ode free agenta koji ispadne dobar, klub je na tome zaradio (odnosno uštedio), a ako kiksa ionako nije plaćena odšteta pa mu neće nitko ništa reć..
  • Mali Zeus
    22.2k
    I to je to...histerija lagano kreće. Dugo se i izdržalo. — Mr Anderson

Da. Ja čitam i ne vjerujem.

Tj. vjerujem nažalost.

Mislim, tko je vidio cjenkati se kad sređuješ transfer, ni pomisliti. Treba odmah pristati na prvotnu cijenu i bok, ajmo dalje. Taj Marić je fakat lud čovjek.
  • Patak
    3.5k
    Kakva histerija, oko čega?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.