ona je tema od samog početka i — Bosskovitz
Komentiraj ti kaj hoćeš, ali nakačio si se na moj komentar. — Bosskovitz
Ovo ti je neka nova fora s "čisto da znam kad se smijem referirati", "čisto da znam kad smijem kritizirati"...? Referiraš se i kritiziraš konstantno, očito to i smiješ raditi pa ne vidim od kud potreba za patetikom. — Bosskovitz
Ne postoji ljudsko pravo koje kaže da ako ti život u tvojoj zemlji nije dobar, onda možeš doći u Europu da ti osiguramo osnovne ljudske potrebe. — Bosskovitz
I da se razumijemo - Europi su nužno potrebne migracije i one uopće nisu loša stvar, ali migracije koje su legalne, planske i kontrolirane. — Bosskovitz
, nauči se kulturno razgovarati...Vrati se ne početak i skuži gdje si se zajebao — Bosskovitz
Njegova retorika je potpuno isprazna i iracionalna, svodi se isključivo na emociju i strah. — Bosskovitz
Zanima me na kakve ozbiljne totalitaristicke namjere mislis?osuđenog kriminalca s ozbiljnim totalitarističkim namjerama — Bosskovitz
Pravo je osvježenje vidjeti nekog vjernika koji razmišlja i ispituje umjesto da samo ko ovca sluša i prati sve i onda ono šta nije lijepo narativu da se gura pod tepih.Samo tako i dalje :up: — Tom Hanks
To sto je crna, zensko i ima lijep osmijeh? — NitkoBitan
Zanima me na kakve ozbiljne totalitaristicke namjere mislis? — Imamo Dinamo
Tema su migranti i kriminal — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.