• Zagi
    9k
    Liga prvaka ima potpuno novi format....Pop corn

I tamo idemo po minimalno 3. mjesto.
    Inflacija
  • Ali
    2.4k
    Jeli netko zna do kada mi mozemo prijaviti igrace za LP ?
    Primjer ako prodjemo play-off , do kada mozemo dovesti pojacanje koje bi imalo pravo nastupa u LP?
    Ulazak u slupinu LP bi znatno olaksao pregovore sa igracima iz zone igraci sa istekom ugovora iz liga 5ce
  • Facke
    4.8k

Ta izjava za Mmaee da niste nemre verovati da sme njega potpisali je bezvezna. To je mogel reci za RPGa teri je igral male ozbilnesi nogomet , dosel s lige petice i odma se vidle da odskace. I mora biti prvi desni bek.
    Ja da sam na Dinamovem mestu , telefon v ruke , nazvati Broza "Broz dej dojdi dimem koj bus tam pri arapi, tu si doma, Gorica , obitelj" . Miljone ima. Te bi bil posel.
  • CUCAK
    288
    mozda se izjava za MMaea temelji na tome da znaju koji su ga još klubovi htjeli ?
  • db-izbjeglica
    16.3k
    I tamo idemo po minimalno 3. mjesto.
    Inflacija
    Zagi

kakvo treće mjesto?
  • Mlađi referent
    12.4k
    Za mene je ostanak Baturine prioritet broj 1. To bi bio statement, odgovor na sve “bombe” konkurenata i potvrda velikih ambicija.

Desno krilo može bit netko mlad tko se profilno uklapa i smatramo da će u budućnosti bit top. Uz dobru ekipu, nedostaci takvog igrača se mogu pokrpat
  • Zagi
    9k
    kakvo treće mjesto?db-izbjeglica
    Na kraju natjecanja naravno. Ajd Real i City su nešto bolji ali 3. mjesto je pod mus.

opusti se , nisam ozbiljan
  • CastAway1986
    2.4k
    ja bi rekao da je ovaj Ruiz i dosta sličan Vidovicu, vise desetka koju guraju na krilo..Zanimljiv mi je komentar jednog navijača koji kaže da na svaki malo jači kontakt pada kao pokošen dakle i tu sličan Gabrielu :lol:
  • Haza
    7.9k

Jakir kao trener inače previše priča na temu prijelaznog roka, odnosno igrači koji nas zanimaju ni u snu nisu tema za trenera, posebice ne prije nego smo ih doveli. Jakir se tu ponaša kao amater, pa najavljuje dolazak Brekala i Hoxhe, ali i drugih igrača, toj praksi se mora stati na kraj.
    Ne znam šta je Jakir htio reći s Mmaeeom, tko je to htio Mmaeea, ali volio bi da te impresije ne dijeli javno, jer mi kao klub smo daleko iznad razine Mmaeea.
  • Nogo
    4.9k

Kaže da se zanimamo mi, Real i Girona. Ja ne znam koliko ima istine u svemu ovome. Hm..
  • Haza
    7.9k

Vasilj ti je jedan od onih igrača Marija Mamića, koji u Dinamu imaju bogovske uvjete. Ne znam detalje, vjerojatno je problem oko preuzimanja plaće.
  • Sixthway
    563
    vrlo vjerojatno je istina , a sad dal smo spremni ga uzet ,neznam baš ako ćemo uzet i Cordobu ,Carlosa . Dal je Dinamo spreman iskeširat 6,7 miljuna za njih troje ?
  • austrijanac
    5.2k

On je bio meni dobar igrac u klincima, prije ozljeda silnih.

No znam da je imao bogovske uvjete sa 16 godina i da je bilo kombi i kad je u Loksi kao bio na posudbi.
  • Eduardo
    22.2k
    Valjda 90% komentara koje sam pročitao za ovog igrača nije u pozitivnom tonu. Smatraju ga igračem "B" kvalitete, neki bi ga dali besplatno, a neki bi mu uz to platili kartu i spakirali kofere za Zagreb. Još navode da je slab u duelu i da se baca na svaki kontakt. Također i da treba sazrijeti u smislu konstantosti svojih igara jer ide iz krajnosti u krajnost.

Oni drugi pitaju se kako bi se snašao u Hrvatskoj kad to nije uspio u Brazilu koji im je ipak kulturom slicniji nego Hrvatska.

• CastAway1986
    2.4k
    Da sigurno se prvak Europe zanima za igrača koji ove sezone nema gol u kolumbijskom prvenstvu i koji se lani nije mogao nametnuti u brazilskom Santosu koji odavno nije bio u većoj krizi te je ispao u drugu ligu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions