• Omake
    10.5k
    Spavate li mirno, Jurišiću Roko, Melnjače Dario?????

75aqdSx.png

Kaže mi Petiso direktno u inbox da je sasvim izgledno da Cordoba dolazi u Dinamo, da je to najbolje i za klub Atl. Cali i za samog igrača.
  • Päddy1
    78
    Kaj bu nam on..
  • Lynx17
    4.3k
    Spavate li mirno, Jurišiću Roko, Melnjače Dario?????

75aqdSx.png

Kaže mi Petiso direktno u inbox da je sasvim izgledno da Cordoba dolazi u Dinamo, da je to najbolje i za klub Atl. Cali i za samog igrača.
    Omake

cordoba1.jpg

Mozda nismo tada uspjeli sa Hugo Rodallega, ali zato cemo sada sa Juan Cordoba!
  • E46
    1.6k
    On ce pojest sve lijeve bekove u hnl i sve bekove klubova u playoffu osim Galate. Kaj bu nam Pasalic kojeg ja nakon 5 piva strpam u dzep.
  • Päddy1
    78
    haha ok, vidit cemo - kao sto je sve pojeo u velikoj kolumbijskoj ligi :-) Javit cu ti se :-)
  • E46
    1.6k
    Moze javi, cekat cu te. A Pasalic nakon ove sezone ako se ne proda ce ti vrijedit iduce pola milje eura. Sad vrijedi 2 max a ovaj rijecki pohlepnik trazi 5 milja eura.
  • NB86
    16.9k
    Ide latino raketa, jos kevin carlos ko toliko zeljena crna zvjer i pohaeat cemo europu
  • Paggini
    59.5k
    Svi zlocesti samo mi sveti, ispravni i nepogrešivi. Na koji klub me ovo podsjeća?Chempers

Šta je klub točno sjebao da nas usporedujes s Hajdukom i latentno relativiziras soticeka, baru, soticekovog starog i ostali talog?
  • Päddy1
    78
    ha ha dobro je, nemoj me nasmijavat
  • Peškaman
    7.4k
    Vrlo vjerojatno da je Cordoba naš čim su ovi užurbano tražili i našli desno krilo,pogotovo ako sutra potpiše.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ako dođe Carlos volio bi nas vidjet s 2 napadača.
  • emilperska
    11k
    Dosta HNL reketa..

Tržiste se mora resetirat..

Vidimo sad da Loksa, Rijeka, Osijek imaju druge kanale za prodat talente.

Ali isto tako vidimo da se Beljo, Frigan, Cokaj, Šimić (on nije ta kategorija odnosa, ali uklapa se) i ostali koji su nas zaobilazili radi pohlepe i inata, nisu bas usrecili daljnim razvojem..
  • OsamŠest
    5.8k
    Možda griješim dušu, ali meni taj Kevin Carlos ima nešto Eduardovo po onome što sam ja vidio..

Ako bi išao u hrabriju prognozu, igrač od 20+ golova po sezoni u HNLu.
  • sport
    4.9k
    Nikada nitko iz kluba nije za nikoga rekao da je zločest ili neki drugi epitet,to što pojedini navijači tako pišu ne znaći da je to stav kluba.
  • Marcinko
    761
    upravo zbog tog nema šanse da on dođe, smiješno je ovdje bilo čitati da bi on bio zamjena za Brodića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.