• Mr Anderson
    22.7k
    Prve mi kvalitetu njihove lige nemreme preceniti. Osim ak imame tu na forumu nekakvuga scouta koji prati tu ligu. — Facke

Kak nebi imali. Imamo stručnjake za svaku ligu. Spomene se igrač iz bilo koje lige na svijetu, odmah se jave forumski skauti koji ga prate godinama.
  • Zagi
    19.2k
    Ne sjećam se baš da se Lovrić ikada ozbiljno povezivao s nama.
    Dobra mu je poruka, ekipa mu se raspala kroz 2 mjeseca.
  • don
    22.6k
    nadam se da će se realizirat.

IMG-1655.jpg
  • Captain America
    20.4k
    Carlos će doći ako Petko ode. Ovakav igrač sigurno ne dolazi biti zamjena Petku ili Kuleu.
  • badjibadara
    10.9k
    0000046409_800_0.jpg

Dobro da imaju brojeve i prezimena, jer da dodje u Dinamo, ne znam po cemu bih ga razlikovao od Brune

Carlos će doći ako Petko ode. Ovakav igrač sigurno ne dolazi biti zamjena Petku ili Kuleu. — Captain America

Danas je bio zamjena Mahiousu. Petku bi i dosta razvikaniji napadaci bili zamjena.
  • BBB Mataa998
    3k
    Veliki broj ovdje na forumu to ne razumije :lol:
  • Captain America
    20.4k
    Danas je bio zamjena Mahiousu. Petku bi i dosta razvikaniji napadaci bili zamjena. — badjibadara

Spominje se odšteta od oko 2 milijuna. Takvu odštetu Dinamo plaća za člana prvih 11.
  • NitkoBitan
    40k
    Takvu odštetu Dinamo plaća za člana prvih 11. — Captain America

Zasto nam Carlos ne bi bio u prvoj postavi ovisno o protivniku u europskim utakmicama, ili mozda uz Petka druga spica u HNLu?

Forsiranje Petkovica apsolutno svaku utakmicu je stetno za Dinamo. Nismo mi Hajduk da imamo sveca kojeg se ne smije "taknut".
  • Crni86
    25.1k
    Nisam misljenja da Carlosa treba dovest samo ako Petko ode. Imamo jako velik broj tekmi ove sezone, potecijalno cemo neke tekme igrat i sa dva napadaca, petku tokom sezone isto treba odmora i ne treba ga raubat 50 tekmi. Ako su mogli gavra i petko u duetu ne vidim razloga zasto ne bi mogli petko i carlos.

Idealno je da Carlos dode ovu sezonu te on i petko ovu sezonu izguraju zajedno, a Carlos do godine postane nas prvi napadac.
  • Captain America
    20.4k
    Zasto nam Carlos ne bi bio u prvoj postavi ovisno o protivniku u europskim utakmicama, ili mozda uz Petka druga spica u HNLu? — NitkoBitan

Misliš na prvu postavu bez Brune ili s Brunom u europskim utakmicama? Bruno je kapetan i sigurno će igrati svaku europsku utakmicu.

352 smo igrali prošle sezone jer nismo imali krila (Hoxha je eksplodirao tek pred kraj), a klub je krilne pozicije uz stoperske označio ključnima prije početka prijelaznog roka. Meni su kupnje Pjace i Cordobe pokazatelj da ćemo igrati u 4231 formaciji.
  • Lynx17
    4.6k

"Olmo can still leave Leipzig for >€60m. So far NO talks with Man City."

AJMO.
  • Päddy1
    78
    i mozda potencijalna kupovina jos jednog krila :-)
  • NitkoBitan
    40k
    Ne daj Boze ozljede Petkovica (a bilo ih je u zadnje vrijeme), da onda ostanemo na Kulenovicu i Brodicu, u Ligi prvaka na koju ciljamo?

Kulenovic nije materijal za prvih 11, Petko se svako malo necka oce li ostat ili otic... Carlos (ili neka slicna akvizicija) bi preporodio napad Dinama.
  • Orc123
    17.5k
    Meni bas Cordoba baca na Viniciusa......Vinicius za siromasne.....nek bude samo u pola tako dobar......
    Zezam se ali vidi se da decko posvecen nogometu, da ima tehniku jedino me brine defenziva, ali valjda su to nasi iskautirali.

I da, istina.....skautirali su ga i prepoznali jako dobri klubovi tako da sigurno vrijedi i nadam se da ce se ubrzo prikljuciti ekipi da se adaptira. Odlicna stvar je to da je on u ritmu utakmica vec pa mu nece trebati dugo vremena za prilagodbunpo pitanju fizicke spreme. Nadam se da ce biti u Zagrebu kroz dan-dva....

Isto tako Carlos bi bio odlican ulov, radi se o odlicnom napadacu i opet ulaganju u buducnost. Petko nece biti tu vjecno a utakmica ima i vise nego dovoljno......sve do 2,5 pa mozda i 3mil eura je prihvatljivo.
  • CastAway1986
    6.7k
    https://x.com/olsendeportes/status/1814781872578400370?t=ooMHaJvVJUWZlZRZ9RQMZA&s=19

Dinamo se prema ovom kolumbijskom novinaru zanima i za krilnog igrača Millonariosa Ruiza koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u brazilskom Santosu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.