• dinamo vitez
    559
    Oršić, Petković, Dilaver, KTC, Livaković, Ademi, pa Soudani, Cufre, Tonel, Etto, nitko ti od njih nije bio više od milijun-milijun i pol druže. Nije bitna cifra, bitan je skauting.
  • Dzoni
    957
    a) da se Dinamo za LP može složiti od free agenta i igrača od milju, milju i polChempers

Nije soticek jedini igrac na svijetu koji za slicne pare moze napraviti i vise, dosta je tog marijan vlak mindseta
    da priče poput Šoticeka i Belinha koriste Dinamu i da će takvi trendovi dugoročno dovesti do poboljšanja u odgajanju odnosno dovođenju mladih igrača koji su nužni za Dinamov rezultat i financijski opstanak.Chempers

Sto god da je Dinamo napravio, bilo bi srackanja po medijima.

Takodjer, mislis li da je dobro neizgradjenim licnostima i igracima davati bezobrazno velike ugovore, da bi na kraju isli zauvijek posudbama i pridonosili apsolutno nista?
  • BBB Mataa998
    2.1k
    ne vidim po cemu neki zakljucuju vidit cemo kroz neko vrijeme jel Dinamo pogrijesio ili ne. Ponuda je poslana,svi uvjeti postavljeni,Dinamo je svoje odradio.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Ja sam zaboravio da smo mi ove godine prodali Ljubicica. Znaci 3-4 mil od njega, bonus od Olma, ulazak u LP, marketing i pokriven budzet.

U tom slucaju bi bilo glupo prodat Sucica.
  • Omake
    5.1k
    Spavate li mirno, Jurišiću Roko, Melnjače Dario?????

75aqdSx.png

Kaže mi Petiso direktno u inbox da je sasvim izgledno da Cordoba dolazi u Dinamo, da je to najbolje i za klub Atl. Cali i za samog igrača.
  • Päddy1
    78
    Kaj bu nam on..
  • Lynx17
    4.2k
    Spavate li mirno, Jurišiću Roko, Melnjače Dario?????

75aqdSx.png

Kaže mi Petiso direktno u inbox da je sasvim izgledno da Cordoba dolazi u Dinamo, da je to najbolje i za klub Atl. Cali i za samog igrača.
    Omake

cordoba1.jpg

Mozda nismo tada uspjeli sa Hugo Rodallega, ali zato cemo sada sa Juan Cordoba!
  • E46
    1.1k
    On ce pojest sve lijeve bekove u hnl i sve bekove klubova u playoffu osim Galate. Kaj bu nam Pasalic kojeg ja nakon 5 piva strpam u dzep.
  • Päddy1
    78
    haha ok, vidit cemo - kao sto je sve pojeo u velikoj kolumbijskoj ligi :-) Javit cu ti se :-)
  • E46
    1.1k
    Moze javi, cekat cu te. A Pasalic nakon ove sezone ako se ne proda ce ti vrijedit iduce pola milje eura. Sad vrijedi 2 max a ovaj rijecki pohlepnik trazi 5 milja eura.
  • NB86
    15.4k
    Ide latino raketa, jos kevin carlos ko toliko zeljena crna zvjer i pohaeat cemo europu
  • Paggini
    34.6k
    Svi zlocesti samo mi sveti, ispravni i nepogrešivi. Na koji klub me ovo podsjeća?Chempers

Šta je klub točno sjebao da nas usporedujes s Hajdukom i latentno relativiziras soticeka, baru, soticekovog starog i ostali talog?
  • Päddy1
    78
    ha ha dobro je, nemoj me nasmijavat
  • Peškaman
    5.9k
    Vrlo vjerojatno da je Cordoba naš čim su ovi užurbano tražili i našli desno krilo,pogotovo ako sutra potpiše.
  • Keyser Soze
    11.8k
    Ako dođe Carlos volio bi nas vidjet s 2 napadača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions