• Jos-Optimus
    4k
    Ma igrat će Mikić, pa zar ne kužite po izjavi da ga Jakir ne želi ubiti i izgubiti lijevo
  • Crni86
    7.3k
    slazem se, a sad nezz jel iz ovog intervjua ispada da na ogiwaru ne racunamo kao startera. Rade bi ogiwaru gledao na ljevom beku nego perkovica.
  • emilperska
    7.8k
    Rakitic ima 36 godina i vraca se iz Arabije..

Svaka im cast. To samo oni mogu..
  • Mali Zeus
    15.2k
    ↪Mali Zeus slazem se, a sad nezz jel iz ovog intervjua ispada da na ogiwaru ne racunamo kao startera. Rade bi ogiwaru gledao na ljevom beku nego perkovica.Crni86

Možda je to i mislio, RPG kao zamjena Ogiwari na lijevom beku, jer ne znam što bi drugo bilo, neće Ogiwara igrati krilo.
  • E46
    1.1k
    umjesto misica baturina, misic klupa ove sezone
  • Crni86
    7.3k
    nece ali mu istice i posudba u 12. mjesecu. Pa smo onda opet na pocetku ako se ne otkupi.
  • Paggini
    34.6k
    Za Ogiwaru imamo opciju otkupa i to mislim da je cijena niža od Kanekove, koliko se sjećam. Ako se momčina pokaže, a mislim da hoće, ne bi trebao biti problem taj otkup.
  • Ivdzo11
    5.3k
    msm da je 550k eura
  • Mali Zeus
    15.2k
    ↪Droljo umjesto misica baturina, misic klupa ove sezoneE46

Pa nisu oni ista pozicija.
  • građanin
    40

Dobar je raketa, a i mi bi slavili da se Modrić vratio s 38... tak da... glupo se uopće osvrtat na godine.
  • građanin
    40
    Bacam i jedan dobar hušk. Znači, desni bek treba forsirat definitivno RPG-a, a s Riletom vidjet šta će i kako će, ali potencijalno LIJEVI BEK ->

https://www.transfermarkt.com/ivan-milicevic/profil/spieler/466452

Dečko je odličan bio u Loksi, nažalost, Čabraja ga zadnje godine nije forsirao zbog nekog kumstva gdje je jedan drugi mali ''morao'' igrat na toj poziciji i tako su se riješili Miličevića, iz prve ruke. E sad... izgubio je godinu i pol dana lutanja, ali po meni je bio jedan u top 3 igrača lokse prije 2 godine.

Trenutno je slobodan... šta kažete?
  • dZg1986
    524
    Glupo je uopće uspoređivati igrača koji je sa 38 još igrao i bio važna karika u Real Madridu, i igrača koji se praktički umirovio odlaskom u Saudijsku Arabiju, a i prije nije bio na Modrićevoj razini. Da je Rakitić došao godinu, dvije ranije, e tad bi bio problem.
  • nemapredaje
    4.1k

Misliš na beka, ne krilo.

Miličević je bio half-season wonder
  • Daliban
    4.1k
    U redu mi je RPG lijevo ako nikog ne dovedemo, ali ide mi na živce što tako samo izmišljamo prostor za Rileta koji više nije dovoljno dobar. Drago mi je barem da Mikića vide desno i ne misle ga šaltati s pozicije na poziciju kao neku zakrpu.

Kužim što Orc govori, ali ne vjerujem da RPG misli kod nas ostate duže od svog ugovora. Mislim da smo mi njemu usputna stanica da se vrati na višu razinu u ligama petice. Naravno da je produženje uvijek otvoreno, ali mislim da je u ovom kontekstu najlogičnije njega prešaltati lijevo. Dugoročno razvijanje Mikića na prirodnoj poziciji je ipak veći prioritet od RPG-a i njegovog potencijalnog produženja u budućnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions