• mrgud
    478
    Piše germanijak da će se obnoviti razgovori sa Šotićekom
  • Omake
    10.5k

A Basel naslonjeni mediji jučer kažu da je transfer pred finalizacijom. Da danas obavlja liječnički.
  • Orc123
    12.6k
    Pun k..ac vise Soticeka. Jedan veliki minus od mene ako se se sjedne opet za stol sa njim i agentima. To bi samo znacilo da mi ovisimo o njima i da smo nesposobni. Mali i oko njega gledaju samo pare! Zar nam to treba u ekipi nakon kaj nas 2 puta odbije! Fuj...
  • Mihaljević
    13.3k
    Ja sam uvjeren da Basel ni ne zna za postojanje Šotičeka.
  • Paggini
    59.7k
    Ja sam uvjeren da ni Šotiček ne zna za postojanje Basela...
  • Daliban
    4.1k
    Uopće više ne vjerujem da nas Šotiček zanima. Stvarno bih se začudio da ima nešto u tome. Vjerojatno pokušavamo sniziti cijenu za Pašalića.
  • Jurki
    18.5k
    Pun k..ac vise SoticekaOrc123

Ovaj poucak vrijedi i za Pasalica.

Ak vec nebumo dopeljali krilo kak spada.. dajte onda novi ugovor Špikicu.
    Kacavenda bu drugo krilo i kljucaj prijelazni rok.
  • don
    14.4k
    Orc daj nam mišljenje za Kevina
  • E46
    1.6k
    S tim neces uc u LP, cuj spikic i kacavenda.. prestrasno razmisljanje.
  • E46
    1.6k
    Ovaj lik bi dao 30 golova u HNLu po ovom sto vidim na yt
  • Päddy1
    78
    Ostanak samo na Spikicu i opcionalno jos Kacavendu - To bi bio daleko najlosiji izbor
  • Päddy1
    78
    Prodat Spikica (O cemu se trenutno i razgovora) i dovest prvo Soticeka, pa na kraju prijelaznog jos i Pasalica i gotov rok
  • dumitrumitu
    1.5k
    Ja se i dalje nadam da Šotiček neće doć.
  • Orc123
    12.6k
    Uoci razliku Spikic/kacavenda vs Soticek/Pasalic?
    Jedina razlika je da cemo biti u minusu 6-7milja i da cemo sljedece sezone prodavat Sucica ili nekoga slicnoga da pokrijemo jos 2 retardirana transfera iz HNL jer nam Bockaj, Juric i kompanija nisu bili dovoljni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.