• Omake
    5k

Slažem se. Još jedan primjer, Robert Andrich u četiri sezone od treće Bundeslige do reprezentacije Njemačke dogurao.
  • Peškaman
    5.8k

Nadam se,pomoglo bi i Zrinji a i Dinamu da se proračun,koliko-toliko,smanji.
    A oko Lovrena,to je i meni dilema,jedino bih probao ako bi se Perić prodao.
    Sad,pitanje je,koliku bi Lovren plaću tražio i kako bi se pomirio s tim da ne bude u početnih 11.
    Ali kada bi i on došao,obrana bi nam bila beton.

Pa ako već nema ponuda za Jurića,možda je bolje podijeliti plaću,u nekim granicama što Zrinja može pokriti.
    Time bi oslobodili dio proračuna.

Možda je i htio,ali je Lyon tražio previše novca.
  • Jurki
    14.5k
    bojim se da se ne uklapa fino u našu štedljivu dispozicijuDaliban

Zakaj se i dalje brkaju pojmovi štedljivosti i racionalizacije?
    Da se maksimum špara onda bi nam na LW igrali Hoxha ko prvo i Rukavina ko drugo krilo.
    Isto tak nebi se dopeljal Mmaee (koji sigurno nije dosel za 300keka) vec bi Zivkovic ostal u rosteru..
    Rjesavamo se viskova.. a ima ih fala Bogu prevec.
    Nismo se "rijesili" niti jednog igraca koji ima debeli ugovor i participira u prvoj momcadi.. vec igraca koji su samo na platnom spisku.

Pa ako već nema ponuda za Jurića,možda je bolje podijeliti plaću,u nekim granicama što Zrinja može pokriti.Peškaman

Bilo bi lijepo da mu ove sezone na transfermarktu pise free transfer.. al kad pogledas stvari na taj nacin.. onda daj sta das.
  • Sajla
    6.6k
    ovo si napisao u sasvim drugačijem tonu. mi se suštinski vjerojatno ne razlikujemo previše u stavovima, ali kad čitam što pišeš meni to uglavnom odiše s ogromnom negativom i osudom. to je ograničenje foruma, da razgovaramo uživo možda bi taj doživljaj bio sasvim drugačiji.
  • Daliban
    4.1k
    Zakaj se i dalje brkaju pojmovi štedljivosti i racionalizacije?Jurki

Štedi se, namjera je da budžet u značajnijoj mjeri bude pokriven iz "stabilnih" prihoda. Zapošljavanje 20 skauta se ne uklapa u to.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Nije Lyon ništa tražio, bila je javna tajna da su htjeli skinuti njegov ugovor
  • Sajla
    6.6k
    bila je javna tajna da su htjeli skinuti njegov ugovorJos-Optimus

čekaj, Lyon besplatno poklanja igrače? kaj to ne radi samo Dinamo?
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Stare igrače sa milijunskim ugovorima, mislim da to nije strano ni jednom klubu :)
  • KristijanHR
    63
    sve mislim da po trenutnoj formi nije ni blizu Theu..
  • Jaro
    8.7k
    pa dobar skaut ce pronaci "siguran" izvor novaca (kroz prodaju ili rezultat nebitno).
    Deseci igraca bez buducnosti i koristi pod ugovorom, deseci zaposlenika kojima je jedini skill skrivanje po hodnicima stadiona, prevelike provizije posrednicima... To su stvari za koje ce dobronamjerna osoba zakljuciti o cem prica ovo vodstvo kluba (i sportsko i poslovno) kad govori o racionalizaciji. Oni drugi ce 10 puta dnevno pisati o nepotrebnoj i amaterskoj stednji i kresanju troskova...
  • hardek
    3.8k
    Rukavini je Rijeka realno vrhunska sredina za njegov razvoj. Nadam se da je ovaj deal napravljen sa nekim buy-backom do milijun eura sa ciljem da se anulira ona njegova klauzula u ugovoru gdje njemu i njegovom agentu pripada 30% od transfera.

Vidjet ćemo kad izađe više informacija u javnost
  • Plava stijena
    317
    Danijel Vukušić, Miškovićev agitator veli da smo im poklonili Rukavinu. Nema 50% - 50% od idućeg transfera kao što su neki drugi novinari naveli.
  • Jurki
    14.5k
    Zapošljavanje 20 skauta se ne uklapa u to.Daliban

Gle rista nemres sve napraviti u par mjeseci. Gdje pise da se nebu popunjavala skautska sluzba?
    Imali smo 20 godina sda i glavnog skauta "ne znam dalje od Bregane Marijana Vlaka"
    Mislis da je moguce oformiti skautsku sluzbu za par mjeseci?
    I ja sam ljut kaj se nije nasla filijala.. i to je minus.. ali nejde sve prek noci i odjemput.
    Mislis da je jednostavno zaposliti u par mjeseci 20 novih ljudi kojima moras razloziti strategiju i plan kluba? I biti siguran da si pogodio sa svakim?
  • Sajla
    6.6k
    ali sigurno se za njega može dobiti bar nešto, pa to je igrač koji je osvajao LP, igrao finale SP s reprezentacijom! ako Pepe ima 41 godinu, ima onda i u Lovrenu još koja godina nogometa, valjda ima netko tko bi platio bar 1 mil eura....
    a s druge strane, zadužio je klub, neka ga puste i uštede na plaći, samo nek ide što dalje....
    pretpostavljam da ovako nešto pišu na forumu Lyonovih navijača? ;)
  • hardek
    3.8k
    Ja jednostavno odbijam vjerovat u ovo. Di je Miro Vugrinec kad ga trebaš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions