jackpot! pa to je i poanta cijele priče, ti ljudima koji su jučer preuzeli uzde, a sutra imaju obavezu rezultata koji treba stabilizirati financije prigovaraš što nemaju skaute koji prate lige koje si si ti zamislio. halo, nama je do nedavno glavni skaut bio Marijan Vlak! Marić ima kontakte u Francuskoj, Dabac u Japanu, rade s tim što imaju i mogu, kad se završi ovaj toliko bitan transferni rok krenut će se i u građenje skautske mreže dalje po svijetu. možda da je Turina živ bismo počeli sa Švedskom pa ulovili nekog Dahla, možda ovako krenemo s Eduardom, Chagom, nekim meni potpuno nepoznatim tko pokriva neki drugi dio svijeta... ne ide sve i odmah, ne mogu razumjeti kako imaš tako malo razumijevanja, a tako mnogo očekivanja? doći će i to, tek smo na početku.
pa svima nama je žao što Dahl i drugi neki dahlovi nisu danas s nama na pripremama, ali uzimamo neke objektivne okolnosti u obzir, a ne okomljujemo se na ljude u klubu tako grubo i optužujemo ih za propuste kao da se radi u najmanju ruku o zadnjim nesposobnjakovićima. baš zbog toga sam apsolutno uvjeren da bi ti bio još 100x gori u svojim komentarima da dovedu nekog klinca (Dahl ima samo 21 godinu!) koji bi možda izgorio, nedajbože da takav lik koji je prije godinu dana igrao drugoligaški nogomet u Švedskoj napravi kardinalnu grešku u playoffu za LP, bojim se pomisliti kakve komentare bi ti ovdje pisao.
isto tako, mislim da je to i jedan od razloga zašto se gledaju ti koji su se kako ti kažeš "strmoglavili" (uostalom, to je Marić već odavno najavio - da ćemo gledati one koji iz raznih okolnosti imaju zastoj u karijeri, a igrali su na visokom nivou, jer takve možemo platiti). to su izgrađeni ljudi koji su nekog vraga prošli, koji imaju iskustvo igranja velikih utakmica i s kojima je rizik manji. dakle, radi se sve prema najavama. ne slažeš se s planom? shvatili smo to prije par mjeseci kad si to prvi put napisao. možemo li pričekati bar neki rezultat tog plana? — Sajla
Od Rukavine nema ništa. Mekan igrač ala Ćorić i Halil, bez žara, nije fajter, slabog mentaliteta. Važno ga je skinuti s dugogodišnjeg ugovora. Neće se Miško tu usrećit. — MarK
Stari, poanta je da sa drugoligaškim igračima ne možemo graditi europski Dinamo i momčad za LP. — Daliban
Super mi je kako se istovremeno pozivaš na plan i izmišljaš neke projekcije o budućnosti skautske službe kada na izlaganju te strategije doslovno jedne jedine riječi o unaprjeđenju skautske službe nije bilo. — Daliban
Jedno pitanje za one koji su pratili/prate Kačavendu,je li Kačavenda ikad' igrao desno krilo, ako je,kakav je?
Pitam jer je na pripremnoj dobro odigrao i mislim da se ekstra uklopio u ekipu. — Peškaman
Stari, poanta je da sa drugoligaškim igračima ne možemo graditi europski Dinamo i momčad za LP. Ne da mi se ulaziti naširoko u nekakve dubioze po tom pitanju. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.