Od Rukavine nema ništa. Mekan igrač ala Ćorić i Halil, bez žara, nije fajter, slabog mentaliteta. Važno ga je skinuti s dugogodišnjeg ugovora. Neće se Miško tu usrećit. — MarK
Stari, poanta je da sa drugoligaškim igračima ne možemo graditi europski Dinamo i momčad za LP. — Daliban
Super mi je kako se istovremeno pozivaš na plan i izmišljaš neke projekcije o budućnosti skautske službe kada na izlaganju te strategije doslovno jedne jedine riječi o unaprjeđenju skautske službe nije bilo. — Daliban
Jedno pitanje za one koji su pratili/prate Kačavendu,je li Kačavenda ikad' igrao desno krilo, ako je,kakav je?
Pitam jer je na pripremnoj dobro odigrao i mislim da se ekstra uklopio u ekipu. — Peškaman
Stari, poanta je da sa drugoligaškim igračima ne možemo graditi europski Dinamo i momčad za LP. Ne da mi se ulaziti naširoko u nekakve dubioze po tom pitanju. — Daliban
nitko ovdje ne tvrdi da možemo uzeti prvih 11 jednog Caena ili Hannovera i da je to momčad za skupine Lige Prvaka. da jesu, igrali bi tamo a ne u drugoj DE ili FR ligi. ali da u tim ligama apsolutno nema nijednog igrača koji bi se skupa s ovim što mi već imamo mogao kvalitetno boriti za to mjesto, da tamo nema igrača koji bi bili korak više u odnosu na kadar koji imamo... e jbg, to je smiješno. — Sajla
ok, izmišljam. pišem možda će biti, nadam se, dajem podršku, pretpostavljam da će ti ljudi raditi na unaprjeđenju ne samo skautiranja nego i svega ostalog što nije spomenuto na jednoj kratkoj pressici. je li to bolje ili lošije od tvoje negative i osude unaprijed? — Sajla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.