• Mikina lijeva kopačka
    50
    Frend je meni kupio sa članskom i godišnjom od prošle sezone, osobnu sam poslao al brijem da nije trebala
  • masacusec
    3.9k
    Treba li za dijete od 5g kupovati kartu za tekmu? Inače sam kćerku primio u naručju i ulazio bez beda. No, dobivao sam oprečne informacije od kluba (prije godinu, dvije) da mi treba karta. Praksa i teorija su u diskrepanci.
  • deda
    34.1k
    Treba podići gratis kartu za malenu na ticket pointu.
  • Zagi
    8.5k
    Može netko popraviti/reupload-ati snimku tekme protiv CSKA na dinamo+ plz?
    Javlja grešku
    d-error.png
    Na svim browserima , nisam jedini.
    Za vrijeme tekme je radilo fajn.
  • jedan u nizu
    9.3k
    Postoji li sansa da se ove godine karte online kupuju sa izborom sjedala?
    I da se vidi broj pustenih/slobodnih mjesta, kako imaju i svi drugi klubovi koji prodaju preko ulaznice. hr?
  • Fantom
    20
    provjerit cemo
  • Chempers
    215

Ovo je odlično pitanje. Na stranu to što je smiješno da u 2024 još uvijek imamo ovakvu situaciju, al kad je već tako ne bi smjelo uopće biti numeriranih sjedalica, odnosno karata.

Ti ne možeš birati svoje mjesto i onda ti se može
    desiti da dođe ekipa koja se slijepo drži broja na karti i zove zastitare ako sjedis na njihovom mjestu.

Prije 10-15 god je bar svatko sjedao na principu tko prvi njegovo mjesto, a danas imamo nakaradnu situaciju gdje se moraš moliti da ti sistem nasumicno da dobru poziciju.
  • Pop corn
    8.7k
    Pa sto nema zapad dolje izbor sjedala kad online kupujes?
  • deda
    34.1k
    Nema, sistem ti dodjeljuje defaultne karte prema složenoj aplikaciji pa možeš malo kalkulirati da dočekaš kad dođe željeni red u prodaju. Mnogi to ne znaju.
  • Papastrumf
    12.9k

Pricaju o pojedinacnim ulaznicama.
  • Chempers
    215
    U čemu je u biti problem? Pretpostavljam da će to sigurno biti moguće na novom stadionu ako ga ikada bude, ali što je problem u ovom trenutku da se to uvede?
  • Pop corn
    8.7k
    Pricaju o pojedinacnim ulaznicama.Papastrumf

pa shvatio sam da je o tome riječ, ali obzirom da nisam uzimao zapad dolje nikad online, nisam bio upoznat s time. kasnije mi je @deda objasnio sve pa ću u ponedjeljak provjeriti i javiti
  • Olmic
    3.7k
    Mogu li kupljena mjesta zamjeniti u ponedjeljak za nova ? Konkretno zapad dolje me zanima
  • deda
    34.1k
    Kupljena mjesta od prošle godine možeš, ako si sad uzeo u prvokupu više ne.
  • Marley
    2k
    Bilo bi super da se moze birati mjesto online, ogroman plus.
    Ovako zna biti nezgodno. Makar na vrijeme uzimas kartu i slobodno jos pola zapada dolje, a online nudi sjedalo tik do zida onoga ogromnog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.