Ima li išta ljepše nego na slikama priprema gledati Nou Mikića, Horvata, Vrbu, Kačavendu, Jakirovića mlađeg i ostale, kako stasaju uz naše nositelje? Meni ne. — Tongo Doumbia
Njima bi najveći problem mogla biti širina rostera. Treba im minimalno još 5,6 igrača za rotaciju, još će tu otići i Pukstas. Ne znam kakvo im je stanje u blagajni, ali po onom što je Štimac rekao a vjerujem da ima dobre informacije nije bajna situacija — hardek
Transfer je super i on ce njima odlicno doci i u ovim godinama i ovom stanju. Mozda kontroverzno misljenje, ali mislim da je Rakitic veliki propust Dinama zadnjih 10-ak godina jer nismo imali nikakav odnos s njim, a bio je igrač na najvišoj razini koji je iz dinamovske obitelji i otvoreno je govorio da je Dinamovac. Neki poziv u ložu, neka dobrotvorna utakmica ili kampanja, da ga povezes uz klub koji mu je drag iako nikad u njemu nije igrao… auslender je i ne gleda na naše rivalstvo kao kaj mi gledamo jer je vjerojatno u onom “svi smo mi Hrvati” điru, ali uvijek mi je bio drag kao lik i zao mi je kaj ce biti dolje. Vise bih ga volio kod nas prije godinu-dvije ili u nekoj drugoj ulozi. I zao mi je familije, sigurno ni starom nije lako. — Bosskovitz
To sto je tebi Uremovic iz Rusije i druge Eng. top a Max iz druge Fra. flop... — DiddyGuela
Ima li išta ljepše nego na slikama priprema gledati Nou Mikića, Horvata, Vrbu, Kačavendu, Jakirovića mlađeg i ostale, kako stasaju uz naše nositelje? Meni ne. — Tongo Doumbia
Realno nije ništa propušteno s obzirom da se još 2015. slikao s Hajdukovim šalom, dakle prije 9 godina. — NORTE
Pustimo emocije, budimo realni. — Georg Koch
Ma nista od toga dok Raquel ne lupi sakom o stol! :fire: — DiddyGuela
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.