• NB86
    17.1k
    Nebumo sigurno pozalili sto zrinski nije usao kad su oni imali 0 ili 1 prvoligaskog igraca dok ih je sibenik imao 5,6, jedino ako netko misli da je realno da bi zrinjski doveo 15 igraca i to uigrao da funkcionira
  • Dudu9
    1.9k
    Ovo da ne dovedeš pojačanja je praktički pomiriti su se sa time da se vračaju u 2lig, ili misle da će imati sreće, prije bi prošlo 15 novih ali prvoligaških igrača nego ekipa 2lige
  • NB86
    17.1k
    Pa je ako se ne pojacaju favoriti su za ispat ali imaju prostora i realnu sansu pojacat se i ostat, ne postoji realna sansa da klub sa 2 i pol zaposlenih (zrinski) dovede 15 igraca na prvoligaske ugovore, jednostavno nemoguce.
  • Dudu9
    1.9k
    bilo je nemoguće i da malo selo rastura tu 2 ligu, tako da sve je do toga koliko bi gazda svog novca ubacio u klub, ista stvar i sa Šibenik i sa Rudeš kojeg Pripuz vodi pa svejedno ne ulaže velike novce
  • Peškaman
    7.6k
    Bradarić je prošle godine došao u Zrinjski totalno nespreman. Ista je priča bila, identična. Doktor, majstor, on će ovo i ono. Samo ću reći da nije prave utakmice odigrao i pokazao što zna dok se nije potpunio spremio i ozbiljno shvatio sve izazove. Inače, u tom trenutku bila mu je 31 godina.Tongo Doumbia

Bradarića se čekalo godinu dana da se vrati u formu ali isti taj Bradarić je svaki vikend bio s ekipom na pijankama.On je počeo ozbiljno trenirat kad je Petrović došao za trenera.
    Čak sam jednom prilikom s njim i pio :lol:
  • Eduardo
    25.7k
    Sta ocekivat od lika koji je dvojio oce li igrat za Hrvatsku ili Svicarsku.NitkoBitan

Sram ga bilo što s 18 godina nije istog trenutka odjebao državu u kojoj je rođen, u kojoj je školovan i u kojoj je odrastao, a uz to i državu u kojoj je nogometno odgojen i razvijen u igrača po kojeg je Hrvatska samo došla i pokupila ga bez kune uložene u njegov razvoj.
  • Droljo
    20.4k

Pa i to će netko okrenuti na retoriku: 'šta očekivati od lika koji odjebe svoju državu rođenja koja mu je sve dala i izabere državu svojih djedova' :cool:
  • NB86
    17.1k
    bilo je nemoguće i da malo selo rastura tu 2 liguDudu9

Sigurno pothvat al nasa druga liga je trenutno gora nego ikad, ni nemas nekog tko zeli osvojit, uz to napravili su sustavnu igru na bodove i rezultat i nista od te momcadi im nebi bilo korisno u prvoj hnl, po meni jedini ispravan nacin je da ko varazdin i gorica u drugoj ligi imas jezgro momcadi oko koje nadogradis kad uđes u prvu ligu i jedini su ispali ozbiljni i ostalo u prvoj ligi, sto puta su to ljudi ponavljali kao jedini nacin koji ti garantira da ces bar biti konkurentan
  • Dudu9
    1.9k
    Ma volio bi i ja da ne ulaze seoski klub, da je tu Marsonija cibalija, da je tu organizacija kako treba, ali klub ko Rudeš da ulazi u 1 ligu i ne dovede prvoligaške igrače osvoje u 36 utakmica 7 bodova, takvi ne trebaju u 1 ligi, ko planira ulazit u 1ligu mora biti spreman izvojit 5mil eura za prvu ligu
  • vjeko1701
    17.8k
    Jbg, zasluže to osvajanjem 2. lige.

HD je sramota jer je pušten bez ikakvih garancija. Ako neki klub osvoji 2. HNL i dokaže da može igurat sezonu 1. HNL, pa nećeš valjda dekretom zabranjivati nastup jer su iz premalog mjesta ili jer misliš da neće složiti dovoljno jaku ekipu.
  • Mali Zeus
    19k
    Nova nada, Džeko zapjevao Hajdukovu pjesmu!!
  • Dudu9
    1.9k
    Pa i Dinamo zasluži LP pa ne znači da treba rasprodat najbolje igrače i sramotiti se tamo, tako mislim i za 2 ligu svaka čast što izbore ali da nemaš želje da ostaneš ko Rudeš je katastrofa za 1 ligu
  • GOAT
    3.8k

Svi koji su bili protiv duguju Castore-u ispriku hahah
  • Majki2111
    4.1k
    Meni su odlični njihovi dresovi. Kaj fali?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet