• NitkoBitan
    27.4k
    sa 18 godina je za novine izjavio da od malena navija za DinamoDudu9

Sta ocekivat od lika koji je dvojio oce li igrat za Hrvatsku ili Svicarsku.

On je odrastao tamo tako da cisto sumnjam da uopce ima neki pojam o rivalstvu hrvatskih klubova. Kad na to nadodas slihtarsku licnost dobijes to sto dobijes, zrelog covjeka koji ili ne zna ili se ne usudi rec za koji klub navija kako se nekom ne bi zamjerio.

https://arhiva.nacional.hr/clanak/34166/ivan-rakitic-blizi-sam-svicarskoj-jer-sam-ovdje-roden
  • Jurki
    17.9k
    Mene zanima kakvi bi bili komentari da mi hocemo dopeljati ovog Rakitica.. znaci cisto njegove nogometne karakteristike koje on u ovom trenutku ima.
    I da se to kaj naginje k ovima dole makne po stranu.
  • Bosskovitz
    16.9k
    Transfer i pol'. Za HNL beton.Georg Koch

Transfer je super i on ce njima odlicno doci i u ovim godinama i ovom stanju. Mozda kontroverzno misljenje, ali mislim da je Rakitic veliki propust Dinama zadnjih 10-ak godina jer nismo imali nikakav odnos s njim, a bio je igrač na najvišoj razini koji je iz dinamovske obitelji i otvoreno je govorio da je Dinamovac. Neki poziv u ložu, neka dobrotvorna utakmica ili kampanja, da ga povezes uz klub koji mu je drag iako nikad u njemu nije igrao… auslender je i ne gleda na naše rivalstvo kao kaj mi gledamo jer je vjerojatno u onom “svi smo mi Hrvati” điru, ali uvijek mi je bio drag kao lik i zao mi je kaj ce biti dolje. Vise bih ga volio kod nas prije godinu-dvije ili u nekoj drugoj ulozi. I zao mi je familije, sigurno ni starom nije lako.

oni su izmišljenu titulu počeli brojati kao trofejmali M

Kad bi “jesenski prvak” bila jedina izmišljena titula koju broje kao trofej i kad bi to radio samo “poznanik hajdukovac”, a ne klub službeno, to bi bio ogroman pomak :)
  • DiddyGuela
    3.6k

Ma nista od toga dok Raquel ne lupi sakom o stol! :fire:
  • DrawTube
    7k
    Varaždin 3/3 na pripremnim tekmama, redom pobijedili Lokomotivu, ZTE i rumunjski prvoligaš Arges

Po meni favoriti za ispadanje i dalje ostaju Gorica i Slaven, a Šibenik se mora dosta pojačati ako želi ostati siguran
  • Dudu9
    1.8k
    koliko mi je bilo poznato da je Ivan malo maknio od starog i brata jer su izvlačiti lovu od njega sad jel se šta promijenilo u zadnje vrijeme
  • Paggini
    54.6k
    Transfer je super i on ce njima odlicno doci i u ovim godinama i ovom stanju.Bosskovitz

Slažem se, mislim da je on njima svakako pojačanje, ali nepopularno misljenje - mislim da nama ne bi bio, pored Mišića, Sučića, Roga i Pavića.

U odnosu na Krovinovića je Rakitić avion, što po znanju, vještinama a prije svega po nogometnoj inteligenciji.

Naravno, napumpat će i taj poslovični cirkus euforije i rozih cvika, platit će njegov ugovor ga njih ogromne pare, prodat će silu dresova i napravit će poslovično veliko ništa.
  • Klenx
    7.9k
    Rakitić kao ime - sjajno pojačanje.
    Rakitić igrački - nisam baš siguran.

Svaka čast Rakitiću, ali on je igrač koji je debelo u 37.godini . Igrač koji je prije mjesec i pol dana odigrao zadnju utakmicu i od tada je na odmoru. Očito će, i da dolazi u Hajduk, proći još tjedan ili dva prije nego krene u neki jači trenažni proces.
    On u punoj formi neće biti do Svi Svetih.
    Sam Bog da jednog takvog Rakitića namire prodajom Pukstasa ili Sigura, idealan scenarij za nas..

Sve ovisi o nama. Imamo dobru momčad, nemamo rana pretkola, u prva 4 kola 3 puta igramo doma.
    Ful gas od starta u prvenstvo i sve će biti u redu.
  • Nolifer
    11.6k
    Mozda kontroverzno misljenje, ali mislim da je Rakitic veliki propust Dinama zadnjih 10-ak godina jer nismo imali nikakav odnos s njim, a bio je igrač na najvišoj razini koji je iz dinamovske obitelji i otvoreno je govorio da je Dinamovac. Neki poziv u ložu, neka dobrotvorna utakmica ili kampanjaBosskovitz

Bit će promjena vremena, ovaj vikend, ali evo nek se i to dogodi, slažem se sa upisom. Raketa bi i nama realno bio pojačanje u ovom trenutku, a kamoli njima, šteta da se taj transfer nije dogodio. Sad će neki pitat, zašto šteta, zato kaj bi donio dosta toga dobroga u ekipi. A i sam je izjavio u onom intervjuu da navija za Dinamo...

23810553.png

Od dječačkih dana volim Dinamo, svi u obitelji navijaju za Dinamo. Rekao je za Sportske novosti u zimu 2006.

https://www.dnevno.hr/sport/rakitic-nikada-nije-krio-da-navija-za-dinamo-u-hajduk-je-rekao-doci-samo-pod-jednim-uvjetom-2453813/#google_vignette
  • Zagreb1992
    2.4k

Dolazak Rakitića jedino vidim kao neki stil mentora Rokasu .
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Ne vjerujem jer Rokasa će teško zadržati ovo ljeto, Rakitić će njima sigurno biti u prvih 11.
  • Dudu9
    1.8k
    Ne kužim zašto pišete da će Rakitić uopće doći u Hajduk, znači odbit će 15mil u Arabiji da bi igrao za 1euro, tamo lagani i bez napora odmara po plažama da bi došao u ovaj cirkus zvan hajduk pa morao bi bit mazohista
  • rioda
    8.8k
    Nadam se Rakitiću i Krovinoviću u prvih 11 :love:
  • Paggini
    54.6k

Pa pišemo kad bi došao, jel.

Uzmi u obzir da njegovo mišljenje oblikuje notorna Raquel (koja ima vrlo lady Macbeth auru hahaha) a siguran sam da njoj ljepše se čini Split nego ona pustara gdje je sada.
  • NitkoBitan
    27.4k
    Nece se odrec svih 15 milijuna bez brige. Da je stav saudijskog kluba da mu nece centa dat ukoliko raskine Hajduk ga ne bi vidio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.