sad mora plaćati duplo — Jos-Optimus
meni je još uvijek žešća mistika zašto nije sagrađena još uvijek ona ispod školskog igrališta preko puta Dječije bolnice — mali M
Netko s druge strane grada tu radi i sad mora plaćati duplo, kao i taj iz centra koji isto negdje radi. — Jos-Optimus
Pa ja bih rekao da stanari nemaju dovoljno mjesta jer svi iz zone 1 mogu parkirati s povlastenom kartom bilo gdje pa tako i u njihovoj ulici/kvartu... Ovako ce povlastena karta vrijediti samo u neposrednoj blizini mjesta stanovanja pa ti se nece nasrati ispred zgrade netko s drugog kraja grada i istom povlastenom kartom... — Jaro
Osim toga, biti će i dodatnog troška jer sad jednu crvenu zonu moraš podijeliti na dosta podzona i to sve primjereno označiti. Ako krenu tako i sa žutim podzonama trebati će poseban vodič za kupnju parkirne karte. — The Undertaker
Ova mjera načelno ima dobru ideju a to je da povlašteni parking plaćaš i da ti vrijedi samo i okolici stana. — The Undertaker
ali se može dogoditi da plaćaš i povlašteni i redovni zato što u tvojoj zoni rijetko nađeš mjesto... — mali M
pa jedan od razloga zasto ne mozes u svojoj zoni naci mjesto je to sto ti dode netko iz druge zone i zauzima mjesto. — jedan u nizu
Da, ali kako da ja sa povlaštenom parking kartom napamet znam gdje počinje a gdje završava moja zona? Da pamtim sve ulice? — The Undertaker
pa al onda ostaješ na nuli! on se sparkirao kod tebe, ti kod drugoga! — mali M
Orijentiraš se prema sebi. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.