Meni je godišnja ostala kod kuće, hoće li mi na Ticket Pointu priznati ako preko mobitela priložim sliku godišnje? Člansku imam sa sobom. — Matija97
Čini mi se da je Sanjin spomenuo da će biti olakšan ulazak u stadion iduće sezone. Da li odlaze kentauri u povijest i dolazi moderan način ulaska na stadion ili je nešto drugo u planu? Hoće li novotarija biti samo za godišnjake ili i za ostale navijače? — Captain America
S obzirom da je napokon javno komunicirano da klinci do 12 godina mogu na određene utakmice besplatno, hoće li se morati preuzeti ulaznica za njih ili ulaze bez njih kao što se i do sada puštalo? Ako će trebati ulaznica, hoće li se moći preuzeti online? — đole
Nije li glavni projket za stadion u Kranjčevićevoj ulici trebao biti dovršen do lipnja? — Ijayi Atiemwen
Kada se u shopu moze ocekivati ostatak Castore asortimana ? ( trening oprema,itd…) — Jaki991
Ulaz na sjeveru iskljucivo za godisnjake? Znaci dva "kentaura". Razmislja li se o tome? — badjibadara
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.