• emilperska
    11k

Transfer buduceg reprezentativnog startera je za mene njegov test.
    Ne podiljezem tu nikakvim kompromisima uvjetovanim od ne znam koga.
    Ako novi Brozović bude prodan za inflatornih 6 mil EUR odnosno starih 4 mil EUR, ugasi sve.

Sučić i Baturina su sve sta nam je ostalo od "obiteljske srebrnine". Popusta nema. 50 Fahd Moufija nece zamjenit financijski potencijal Petra Sučića za 2 godine..
  • serbus
    5.2k
    Mene više od Sučića brine bahatost Srne i sličnih likova evo baš čitam da je majstor prvo prišao Baturini za transfer u Sahtar pa bi tek onda se javio u dinamu da je Baturina pristao ali je zbog rata odbio.

Znači prvo obilazi familiju ignorirajući klub u kojem ima važeći ugovor to su stvari koje treba riješiti da ne može svaka pizda prilaziti igračima i onda još javno se time pohvaliti.
  • Crusades
    16.9k
    Ja koliko vidim još nitko nije prodan ni za kakvih starih 4 miljuna, inflatornih 6 ili možebitnih 10.

Opet ponavljam, na temelju transfera koji je "pred krajem" ste pribili na križ čovjeka koji je tu 3 mjeseca s nekakvom autonomijom donošenja odluka.
  • emilperska
    11k

Ja ga branim od pocetka. Imao je moj maksimalni respect u rjesavanju balasta i resetiranju HNL pohlepe prema Dinamu.
    Samo velim, Sučić i Baturina su zadnje sta nam je ostalo. Ako misli da ce Sučićev potencijal zamjenit s free agentom iz Bastie.

Nisi covjek kojeg trazimo..
  • Lynx17
    4.3k
    Sutra je novi dan.

200w.gif?cid=6c09b9528ve9b4x33mw1qw3bi0mgo1c6fnu8rjpf1pqy7lhx&ep=v1_gifs_search&rid=200w.gif&ct=g
  • Crusades
    16.9k
    Ako misli da ce Sučićev potencijal zamjenit s free agentom iz Bastie.emilperska

Još kad bi postojala i trunka sumnje da on to i zapravo planira napavit ova rasprava bi imala smisla.
  • Benito
    1.3k
    Trudim se čitat sve ali...teški cirkus
  • emilperska
    11k

Ja želim da si u pravu. Nitko sretniji od mene..
  • vjeko1701
    16.5k
    Mene više od Sučića brine bahatost Srne i sličnih likova evo baš čitam da je majstor prvo prišao Baturini za transfer u Sahtar pa bi tek onda se javio u dinamu da je Baturina pristao ali je zbog rata odbio.serbus

Ne samo to nego i ono da nisu ni prišli Dinamu ali bi ga sigurno kupili. Nek se drži on svojih dole kojima je "uvijek na raspolaganju"
  • sport
    4.9k
    Prošla su vremena u Dinamu kad je odluke donosio jedan čovjek i nakon toga radio predstave za javnost.Uprava kluba i I.O. napokon imaju svrhu i odrađuju ono za što su po statutu izabrani.
  • Maximo
    798
    Navodno taj lik nije loš, sad koliko je istina, a i lijevo krilo je...ne znam koliko nam treba igrač na toj poziciji
  • Batigol
    90
    "Oprosti" Srna ali nije Baturina za Donjezk(svaka cast klubu)....
  • Ludovic IX
    9.2k
    iz cagliaria su došle nedavno vijesti da ga očekuju 1.1. i da će im jako pomoći. ja to više vidim kao podizanje cijene dinamu. jer vjerojatno ga se zele riješiti ali ne bas da ode besplatno
  • Jos-Optimus
    6.4k
    Oprosti, zašto sam histeričar ako sam vjerovao čovjeku koji ovdje uvijek ostavi pouzdane insajderske informacije? Zato jer smatram da imam pravo kritizirati? Smatram da je bilo kakva prodaja Sučića glupa, kao što smatram da smo Bulata poklonili. Ako se kod dolazaka stalno ponavlja mantra da ima vremena, onda ista stvar treba biti i s odlascima, a ne davati igrače u bescjenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.