Index i mati kazu ovo, nije im za vjerovat al prenosim — Nino Bule
Baš mi je drago da je histeričare poklopilo, di ćeš većeg gušta. — Crusades1986
da je klub direktno izašao u javnost izjavom da se Sučića i Baturinu ovo ljeto ne prodaje — Daliban
da je klub direktno izašao u javnost izjavom da se Sučića i Baturinu ovo ljeto ne prodaje onda bi sve bilo jasno i svi bi bili mirni. — Daliban
To ti apsolutno nitko u ni jednom klubu za 98% igrača ne može sa sigurnošću reć. — Crusades1986
Ajmo pričekati par dana, baš me zanima tvoj komentar ako stvarno mali ode u Como, obzirom su komentari kolega postali frustracija ako komentiraju transfere pred realizacijom (Sučić definitivno nije transfer glasina).
Ja ovdje vidim možda maks 5 posto ljudi koji su protiv ove nove Uprave, međutim smatram da je legitimno dati kritiku, ako vidiš da nešto ne ide u dobrom smjeru. Nije netko zbog toga frustriran.
Mislim da forum baš služi da netko napiše za transfer pred završetkom, što Sučić je, neko svoje mišljenje.
E sad, moj dojam je da je 90 posto kolega, jako puno iskusnih forumaš protiv transfera Sučića, mislim da to puno govori... — Haza
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.