• Jaki991
    242
    Zna li netko kakva je situacija sa Rogovom posudbom? Nije sa pravom otkupa ? Vidim da ugovor s Cagliarijem ima do 2026, nadam se da postoji sansa da ga potpisemo
  • Svi na Sjever
    2.5k
    Isto tako se slažem da je histerija ne samo na forumu, nego općenito u gradu oko Dinama, ali nažalost negativna.Haza

Jel moguće da ovo netko napiše nakon trostruke krune, nezaboravne proslave prije mjesec i nešto dana, povratka Pjace, predstavljanja dresa pred pristojnim brojem ljudi itd.

O kakvoj vi negativnoj histeriji govorite, ljudi resetirajte se, hladna voda za vrat, i histerizirajte se da gori Maksimir pred ulazak u LP i novu sezonu.
  • emilperska
    7.8k
    Prodaja Sučića i Petkov/Batijev ostanak su Marićev jedini i pravi test kao SD.
    Realno, necemo se lagati. On iskustva na toj poziciji nema, Dinamo mu je prvi pravi posao. Mi kao clanovi, navijaci, pretplatnici smo riskirali s njim i uzdamo u njega..

Ako misli da sportski i financijski potencijal Sučiča moze zamjenit s 2 Fahd Moufija i 1 Tongo Doumbijem nek se tera u krasni kurac i odjebe od funkcije kojoj ocito nije dorastao.

Inace mu zelim svu srecu, ali za ovu funkciju onda nisi doktore/direktore..
  • Crusades
    14.3k
    Znači nakon cijelodnevne histerije uzrokovane transferom koji je "pred završetkom" da bi se kasnije pokazalo da je u pitanju tek upit za igrača, ti napišeš da se SD stera u krasan kurac jer nije dorastao funkciji na kojoj je 6 mjeseci (u punom smislu i dosta manje) i čiji je vrhunac (prijelazni rok) tek pred nama.
  • emilperska
    7.8k

Transfer buduceg reprezentativnog startera je za mene njegov test.
    Ne podiljezem tu nikakvim kompromisima uvjetovanim od ne znam koga.
    Ako novi Brozović bude prodan za inflatornih 6 mil EUR odnosno starih 4 mil EUR, ugasi sve.

Sučić i Baturina su sve sta nam je ostalo od "obiteljske srebrnine". Popusta nema. 50 Fahd Moufija nece zamjenit financijski potencijal Petra Sučića za 2 godine..
  • serbus
    4.5k
    Mene više od Sučića brine bahatost Srne i sličnih likova evo baš čitam da je majstor prvo prišao Baturini za transfer u Sahtar pa bi tek onda se javio u dinamu da je Baturina pristao ali je zbog rata odbio.

Znači prvo obilazi familiju ignorirajući klub u kojem ima važeći ugovor to su stvari koje treba riješiti da ne može svaka pizda prilaziti igračima i onda još javno se time pohvaliti.
  • Crusades
    14.3k
    Ja koliko vidim još nitko nije prodan ni za kakvih starih 4 miljuna, inflatornih 6 ili možebitnih 10.

Opet ponavljam, na temelju transfera koji je "pred krajem" ste pribili na križ čovjeka koji je tu 3 mjeseca s nekakvom autonomijom donošenja odluka.
  • emilperska
    7.8k

Ja ga branim od pocetka. Imao je moj maksimalni respect u rjesavanju balasta i resetiranju HNL pohlepe prema Dinamu.
    Samo velim, Sučić i Baturina su zadnje sta nam je ostalo. Ako misli da ce Sučićev potencijal zamjenit s free agentom iz Bastie.

Nisi covjek kojeg trazimo..
  • Lynx17
    4.2k
    Sutra je novi dan.

200w.gif?cid=6c09b9528ve9b4x33mw1qw3bi0mgo1c6fnu8rjpf1pqy7lhx&ep=v1_gifs_search&rid=200w.gif&ct=g
  • Crusades
    14.3k
    Ako misli da ce Sučićev potencijal zamjenit s free agentom iz Bastie.emilperska

Još kad bi postojala i trunka sumnje da on to i zapravo planira napavit ova rasprava bi imala smisla.
  • Benito
    1.1k
    Trudim se čitat sve ali...teški cirkus
  • emilperska
    7.8k

Ja želim da si u pravu. Nitko sretniji od mene..
  • vjeko1701
    11.5k
    Mene više od Sučića brine bahatost Srne i sličnih likova evo baš čitam da je majstor prvo prišao Baturini za transfer u Sahtar pa bi tek onda se javio u dinamu da je Baturina pristao ali je zbog rata odbio.serbus

Ne samo to nego i ono da nisu ni prišli Dinamu ali bi ga sigurno kupili. Nek se drži on svojih dole kojima je "uvijek na raspolaganju"
  • sport
    4k
    Prošla su vremena u Dinamu kad je odluke donosio jedan čovjek i nakon toga radio predstave za javnost.Uprava kluba i I.O. napokon imaju svrhu i odrađuju ono za što su po statutu izabrani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions