• Paggini
    59.7k
    Da dovedemo Čerina to je već druga priča.Mr Anderson

Da smo mi doveli Čerina, pa sad prodajemo Sučića, pregrmio bih ja osobno, a vjerojatno i dobar dio Zone ovaj transfer.

Ali sad se rješavamo našeg prvotimca, strašnog potencijala i idemo u preplaćivanje zamjene koja će vjerojatno biti lošija jer AGČ nećemo dobiti ispod 6-7 milijuna, a ako njega ne možemo dobiti za ok novce, ne vidim poantu prodavanja.
  • rioda
    9.3k
    Zamisli jadnog @Lynx17, čovjek se probudi u dalekoj Kanadi i požuri na Zonu da vidi koga dovodimo, a dočeka ga vijest o prodaji Sučića...
  • Lynx17
    4.3k
    Pa ovo je odlican posao, Sucic cak nije ni prvotimac ali nadam se da SD ima spremno pojacanje u veznom reduZg123

wtf_talking_about_wolf_of_wallstreet.gif
  • Mali Zeus
    18.8k
    U svakom slučaju nadam se da se to neće dogoditi, jer bi to bila ogromna greška.
  • Lynx17
    4.3k
    Svi kojima se sviđaju Osvrti, info i ostale stvari od Mire molio bih vas da stavite lajk na ovaj post jer sam u zadnje vrijeme doživio dosta velik broj napada na zoni pa me čisto zanima koliko ljudi želi ostanak Mire na zonidinamo, a koliko želi da se maknemMiro Vugrinec

like-press-button.gif
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Problem je sto smo mi lose igrace preplacivali (Bockaj, Juric, Beli, Stefulj), sto je bilo rikverc transfera, sto su se juniorima davali ogromni ugovori...

A s druge strane nismo imali prihode osim transfera i europe. Pa jbt mi od adidasa nismo imali nista, glavni sponzor nam je bila lana grupa itd.
  • MarK
    978
    7 mil je loš posao, eventualni budući postotak je beznačajan jer je u pitanju taraba od kluba koja će ispasti i prodati ga za 3 milje. Nadam se da će Petar odbiti doći u takav klub.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Nema smisla prodavat Sučića sad, pa taj dečko će vrijedit 20 milijuna eura minimalno. On nam je poslije Baturine trenutno najvrijedniji igrač što se tiče prodaje, a tek je sezonu odigrao kod nas, šta će tek bit ovu sezonu kad ima sigurno mjesto u prvih 11 i kad se još dodatno izgradi kao igrač, a očekuje ga sigurno i poziv u repku vrlo brzo jer je Broz u velikom padu…
  • keppi
    423
    Ne bih htio kritizirati, ali poslije dugo godina u Europu izlazimo u relativnoj lagodnoj situaciji s osiguranom Euroligom. Ciljevi bi trebali biti:
    1. rješavanje viška kadra (dobar dio za sada i obavljen),
    2. zadržavanje najvažnijih igrača sve dok ne prođu te dvije utakmice koje mogu jako puno donijeti,
    3. pokušati se u skladu s mogućnostima i pojačati
    4. po meni je svakako trebalo ciljati i na dva kvalitetna igrača s mogučnošću otkupa, pa ako uđeš u ligu prvaka biti će love da ih otkupiš, a ako ne uredno im zahvališ.
  • puxigadjurdja
    2.4k
    Ajmo po Šunjića.
  • sport
    4.9k
    A što će nam Šunjić kad imamo Sučića koji je još uvijek igrač Dinama.
  • Lynx17
    4.3k
    U vezi Sucic....

Ako cemo o financijskoj strani, to je ipak druga prica. Moze se argumentirati da je to dobar posao. Moze se i argumentirati i protiv, ali ok. Tu je taj jel bolje imati "a bird in the hand or two in the bush." Uvijek postoji taj rizik, sa oba strane.

MEDUTIM, ako cemo o momcad, ovo stvarno boli. Ja od prvog dana tvrdim da je Sucic taj "link-up" igrac koji nam uvijek treba. Uvijek igramo bolje sa takvi igraci (i u Dinamo, i u reprezentaciju).

Meni je to uvijek najbitnija stvar kada procjenujem igrace. Pogotovo za ti zlatnovrijedni link-up igraci. Zato sam uvijek borio sa nekima koji su tada rekli da je Brozovic los i da smo jaci bez njega. Ipak ne. Ako nekima nije bilo jasno da smo igrali bolje kada je igrao Sucic, onda stvarno neznam.

Postoji dobri igraci, MOZDA mozemo zamjenu nac, ali nije to bas toliko jednostavno/lako. A bas sam ovu sezonu ocekivao jos jedan iskorak u njegovoj igri (vise golova, itd.).

O novce, ok, mozda ok.

Ali izgubiti takvog igraca... velika steta.
  • Omake
    10.5k
    Vjerojatno je ovo transfer kojim su i klub i igrač zadovoljni. Uvijek je rizik i prihvatiti i odbiti toliki novac. Mesar ala Sahiti ili Šarlija ti može sutra nogu slomiti. Osobno mislim da je to dobar novac, pogotovo kada na TM vidim koji igrači idu za te pare.

Elšnik mi je na Euru djelovao ok, ali nikada mi se nije svidila ideja kupovanja igrača na osnovu 3 utakmice na SP ili Euru. Radije bih da imamo nekog sličnog profila kao Gnezda Čerin, tko je bio nositelj igre u klubu Dinamova ranga 2 ili 3 sezone. Ima solidnih veznih igrača koji su sada bez kluba. Samo je pitanje koliko će oni razmatrati ponude.
  • sport
    4.9k
    Izgleda da samo neki vide u Sučiću ono što vidi i Cesc Fàbregas.
  • Orc123
    12.6k
    Elsnik nije los igrac da ga imas kao iskusnog u rotaciji ali samo ako je neka normalna odsteta u igri cca 1mil eura ali ne moze biti zamjena za Sucica. Tu bi nam uz Elsnika trebao svakako jos jedan top igrac ala Cerin. Po meni velika greska je, ako se Cerin oznacio kao rjesenje za sredinu, a po izjavama njegovog menadzera i ljudi iz Dinama i je, onda se trebao taj transfer realizirati prije Eura. Tu se moglo ustediti sigurno milju eura. Sad koliko je realan to je pitanje, iako za njega bi se vrijedilo izdvojiti i 4mil eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.