• austrijanac
    5.2k
    Jel Sučić već prodan ili se o tome samo priča, jer čitajući ovu temu izgleda kao da je to gotova stvar.Mali Zeus

u 9 bio na busu za Austriju, u 13 na brodu za Italiju.
  • keppi
    282
    To je tako ...mi prodajemo Sučića koji će možda postati pravi igrač, lokomotiva nama prodaje šotićeka , koji još nije baš, ali bi mogao postati pravi igrač, a postoji tamo neki kosovar koji bi za loksu mogao biti pravi igrač, i tako dalje.
    Sve bi bih lakše prebolio dolaskom Čerina, ali je li to više uopće realno?
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Zar nisi cuo, eno ga vec trenira u Comu za Belottiem i ostalima.
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Elšnik je 26. igrač Slovenske lige po ocjenama.

Statistika zna često prevariti i ne znaci previše, ali za usporedbu u top 5 ocjenjenih su veteran Soudani i nažalost "polumrtav" Josip Iličić.

Po meni igrač treba glatko izdominirat i bit iznad prosjeka Slovenske lige da bi nama možda bio pojačanje. Mislim da se jako dobro uklopio u Kekov defanzivni sustav koji mi u Hnl-u necemo koristit osim 1-2 godisnje na poljudu.
  • Paggini
    34.9k
    Da dovedemo Čerina to je već druga priča.Mr Anderson

Da smo mi doveli Čerina, pa sad prodajemo Sučića, pregrmio bih ja osobno, a vjerojatno i dobar dio Zone ovaj transfer.

Ali sad se rješavamo našeg prvotimca, strašnog potencijala i idemo u preplaćivanje zamjene koja će vjerojatno biti lošija jer AGČ nećemo dobiti ispod 6-7 milijuna, a ako njega ne možemo dobiti za ok novce, ne vidim poantu prodavanja.
  • rioda
    6.4k
    Zamisli jadnog @Lynx17, čovjek se probudi u dalekoj Kanadi i požuri na Zonu da vidi koga dovodimo, a dočeka ga vijest o prodaji Sučića...
  • Lynx17
    4.2k
    Pa ovo je odlican posao, Sucic cak nije ni prvotimac ali nadam se da SD ima spremno pojacanje u veznom reduZg123

wtf_talking_about_wolf_of_wallstreet.gif
  • Mali Zeus
    15.2k
    U svakom slučaju nadam se da se to neće dogoditi, jer bi to bila ogromna greška.
  • Lynx17
    4.2k
    Svi kojima se sviđaju Osvrti, info i ostale stvari od Mire molio bih vas da stavite lajk na ovaj post jer sam u zadnje vrijeme doživio dosta velik broj napada na zoni pa me čisto zanima koliko ljudi želi ostanak Mire na zonidinamo, a koliko želi da se maknemMiro Vugrinec

like-press-button.gif
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Problem je sto smo mi lose igrace preplacivali (Bockaj, Juric, Beli, Stefulj), sto je bilo rikverc transfera, sto su se juniorima davali ogromni ugovori...

A s druge strane nismo imali prihode osim transfera i europe. Pa jbt mi od adidasa nismo imali nista, glavni sponzor nam je bila lana grupa itd.
  • MarK
    817
    7 mil je loš posao, eventualni budući postotak je beznačajan jer je u pitanju taraba od kluba koja će ispasti i prodati ga za 3 milje. Nadam se da će Petar odbiti doći u takav klub.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Nema smisla prodavat Sučića sad, pa taj dečko će vrijedit 20 milijuna eura minimalno. On nam je poslije Baturine trenutno najvrijedniji igrač što se tiče prodaje, a tek je sezonu odigrao kod nas, šta će tek bit ovu sezonu kad ima sigurno mjesto u prvih 11 i kad se još dodatno izgradi kao igrač, a očekuje ga sigurno i poziv u repku vrlo brzo jer je Broz u velikom padu…
  • keppi
    282
    Ne bih htio kritizirati, ali poslije dugo godina u Europu izlazimo u relativnoj lagodnoj situaciji s osiguranom Euroligom. Ciljevi bi trebali biti:
    1. rješavanje viška kadra (dobar dio za sada i obavljen),
    2. zadržavanje najvažnijih igrača sve dok ne prođu te dvije utakmice koje mogu jako puno donijeti,
    3. pokušati se u skladu s mogućnostima i pojačati
    4. po meni je svakako trebalo ciljati i na dva kvalitetna igrača s mogučnošću otkupa, pa ako uđeš u ligu prvaka biti će love da ih otkupiš, a ako ne uredno im zahvališ.
  • puxigadjurdja
    2.1k
    Ajmo po Šunjića.
  • sport
    4k
    A što će nam Šunjić kad imamo Sučića koji je još uvijek igrač Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions