Haza
Konkurenti su nam. Prije su bili više-manje samo formalno, ali unazad nekoliko godina su se stvari promijenile — Daliban
Pa vise smo surađivali kad su nam rijeka a pogotvo osijek puhali za vratom nego sad, prodali nam bockaja dok se osijek borio za titulu sad grčevito lovili cetvrto mjesto i odbijaju razgovarat s nama, prica ti ne drzi vodu — Nino Bule
Sada je Dinamo relativno slab, a to je ujedno i moment u kojem će konkurenti najjače gristi. — Daliban
Molim objasnjenje ovoga. — IstinaZaDinamo
Meni je osobno Matković jako zanimljiv, strašna kretanja, fizičke predispozicije top, odličan udarac (strašan je gol dao Hajduku), izuzetno školovan napadač, on je najtalentiraniji napadač Hrvatske unazad 10 godina. Neka me netko ispravi ako je netko bio talentiraniji.
Za razliku od Pašalića, koji nema uopće ozbiljne ponude, osim one iz Katra, Matković uistinu ima top ponude i sve se kreću oko 5 milijuna eura plus bonusi (niti jedna nije bila 7 milijuna).
Jedina prednost Matkovića što ima izuzetno pametnog menadžera, kojem je razvoj igrača na prvom mjestu (Marijan Šišić), i vjerujem da bi on htio gurnuti igrača u Dinamo, međutim, stvara se histerija kod nekih klubova na spomen Dinamo, i Rijeka i Osijek iz nekog bolesnog razloga nama pokazuju mišiće, rugaju nam se, a mi njima svake godine damo džabe igrača ili posudbu gratis.
Mislim da bi možda Osijek pristao na 4 milje plus neki veliki postotak od idućeg transfera, ali sumnjam da bi mi to platili...štoviše, nisam čuo da se nešto kotrlja na tu temu. — Haza
Moje nogometno znanje ce ozbiljno doci u pitanje ukoliko Matkovic ne postane vrhunski igrac. Mislim da i laik moze vidjeti da mali ima ono nesto. — Papastrumf
U kojem svemiru je Dinamo trenutno relativno slab?! — Kaktus Car
Partikularna odstupanja ne mijenjaju opći smjer kretanja — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.