• Nolifer
    13.6k

Kak se lako covjek ponekad prevari u procjeni nekog igraca..

Fascinantno.
  • striko
    2.9k
    Netko je upratio i Kvaratskheliu dok je još u Rusiji bio
  • Marley
    5.3k
    Ajme ovu temu je nemoguce za pratit, osim da polovicu dana radis samo to :lol:
    Dodjes nakon cca 15ak sati izbivanja, a ono 20 novih stranica. A ne zelim nesto propustit haha
  • Olmic
    5.5k
    pogledas samo transfer vijesti sve ostalo su nasa baljezganja i eventualno u search Haza pa vidis ima kaj
  • Marley
    5.3k
    a to sam i namjeravala, ali bapska znatizelja me svako malo povuce vamo haha

Bude i zanimljivih baljezganja.
    Ali npr. ovo s Barom i Belinhom je ubitacno, da bar postoji zasebna tema za njih :rofl:
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Martin Frese lijevi bek koga sam spominjao par puta i ja a i kolege ,slobodni papiri , izgleda ide u legiju. Vrhunski bek , steta
  • IvanS
    456
    Frigana ako je moguće , odmah potpisati.Zagi

Na osnovu čega? Jedna solidna polusezona u HNL-u i otprilike propala sezona u Belgiji.
    I uostalom, zašto nije odmah potpisao prošle godine kada ga se htjelo dovesti? Ne, on bi u Belgiju.

Da li bi nam on bio pojačanje? Za LP? Ili?
  • E46
    2k
    Nevjerojatno mi je da smo mi to zaobisli, po meni totalna nezainteresiranost da lik ode prije u Legiu nego u Dinamo, to je apsolutno nedopustivo za klub.
  • Nogo
    9.4k
    Raul Torrente je jučer stigao i danas bi trebao biti na liječničkom.
    Čekamo jedan pravi potpis nakon Filipovića kao odbjeglo sunce :blush:
  • Ludovic IX
    10.2k
    da je vrhunski, ne bi išao u poljsku ligu koja je ispod naše dva koplja.. ili su svi glupi pa ne vide da je on vrhunski
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Po meni je dosta dobra vijest što Majić, Gurlica i Čaić idu u Goricu. Mislim da će se tamo svakako izboriti za minute i da će Čaić i Gurlica biti i u prvoj postavi, a za Majića vjerujem da će svejedno isto dobiti puno minuta. Zasad se čini da će Gorica biti dosta slabašna iduće sezone, ali bitno je da naši dobiju što više minuta u što vjerujem. Opet smatram da će ipak bit napeta borba tu između Gorice, Slavena i Šibenika po ovome kako sada stvari stoje.
  • E46
    2k
    Opet takva opravdanja za ono sto se ne moze opravdat, Martin Frese je bek za ligu bolju od Turske, ja bi ipak rekao da su ovi u poljskoj glupi kad dovode njega a ne Dinamo, po tvom.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Nadam se da će Majić u špicu, on s krilom veze nema.
  • Ludovic IX
    10.2k
    ma da, svi su glupi kad to nisu vidjeli. inače poljaci plačaju suhim zlatom pa je zato otišao. očito oni koji trebaju znati, vide da ima feler u igri
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Čuj "ne može se opravdat"...kome, tebi? Meritkorat nam je poranio s nervozom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.