• rioda
    18.6k
    To je istina, ali mislim da Bayern s njim ozbiljno računa i ne možemo s njim ništa više od jednogodišnje posudbe.
  • Zg123
    4.7k
    Mene zivcira sto smo mi orijentirani previse na HNL ili igrace koji su otisli nedavno iz nase lige i izgubili se u inozemstvu. Zato mislim da trebamo puno jace uloziti u skauting ili dovesti nekog jakog SD-a kao u slucaju Osijeka, ali ok vidjet cemo mozda nas SD iznenadi sa pojacanjima
  • Ludovic IX
    12.8k
    Za godinu dana ćemo vidjet tko se zajebo.. soticek, basel ili dinamo što ne matcha baselovu ponudu.

Najiskrenije, čak i da smo se zajebali, volio bi da postane reprezentativno krilo za godinu,dve
  • plavi72
    2.9k
    Mierez dokazano dobar u plavom dresu bi uvjerljivo bio najbolji strijelac lige,igra napad vraća se u obranu baš napadač za ovaj nogomet koji se igra danas.Igra glavom,pritisak na obranu pravi sliči mi na Manđžu.
  • Captain America
    20.4k
    Ako je Zvonarek taj po kojeg se krenulo nakon Šotičeka to je doktorski potez, — Mihaljević

Kolko se sjećam, Zvonarek nikad nije igrao krilo. Nama opet ostaje rupa na desnom krilu...
  • Patak
    3.5k
    Marco Pašalić, da vrijedi 5 milijuna eura koliko traži Rijeka? Dobro, možda ne vrijedi toliko ali kaj njega nitko u Njemačkoj nije primijetio da je odličan igrač?
  • Kruno
    1.8k
    Ma nas domet ce biti neki japanac i to je plafon.
  • kariola86
    314
    pa bio je u borussiji, ipak je to najveci klub u njemackoj iza bayerna
  • Mathiasovi Chageri
    9.5k
    Koja teška psihijatrija svaki prijelazni rok. Zamisli, 2.7 a mi samo objavljujemo odlaske igrača kojima su istekli ugovori i posudbe, a ovi za koje smo zainteresirani odbijaju Dinamo, umjesto da dovedemo kamion igrača. Još ni dresa nema nigdje na vidiku.

Plakat ćemo mi za danima kad je Dinamo bio pojam i svi su htjeli potpisati. To su bili dani kad su se dovodila prava, istinska pojačanja poput Cleytona, Walida Atte, Jonasa, Alija Karimija, Damira Šovšića, Rubena Lime, Ante Puljića i Bakaryja Sarea. Danima kad je sportski direktor/predsjednik/ imao viziju i rezultate iza sebe, a europski Dinamo je žario i palio po Europi.
  • Daliban
    4.1k
    Nema nam Zvonarek gdje igrati. Nećemo valjda Sučića posjesti na klupu da razvijamo igrača Bayernu.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Treba probat Pašalića dogovorit, jbg trebat će istrest novce, ali realno često smo znali slat u Rijeku igrače, oprostit im sav iznos od Jankovića i poslat nekog na kog se baš ne računa, nekog tko je u drugom planu i možda bi se moglo spustit na 2,5 do 3 milje.
  • GaijiZG
    2k
    Zašto se ne okrenemo japanskom tržištu za desno krilo?
  • Omake
    21.6k
    Da ste Mišković i Dinamo vam ponudi, prava na Jankovića, 2,5 milijuna i 10% od sljedećeg, biste li prihvatili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.