• Izet Hajrović
    3.4k
    Samo da nije Frigan, to je malo bolja razina Ivanovića koja nam ne treba. Je li on prva opcija za špicu? Nije i ne smije biti. Je li on opcija za desno krilo. Ne daj Bože.
  • Crni86
    7.3k
    gledao sam ga u mladoj repki i izgleda bas kao da je potonuo. Na kraju krajeva i on je bio one season wonder ko i soticek… U rijeci je ugl briljirao u na poziciji spice. Nisam siguran da bi nam to bio dobar pik za desno krilo. Frigan mi jedino ima smisla ako petko odlazi
  • don
    9.7k
    jesmo završili konacno sa temom Šotiček ili još raspravljamo jel realna ponuda ili ne
  • Daliban
    4.1k
    Ne znam odakle Frigan kada se već danima piše o Šimiću. Vjerojatno je on.
  • Noel
    8.2k
    Napad Petković uz krila Pjaca Pašalić i uz vezu Baturina Mišić Sučić je vjerojatno napadački uz bok onoj postavi Petković Olmo Oršić Ademi Moro..
  • Zagi
    8.9k
    Par golova ga podigne, nikakav problem.
    Slažem se da je bolji kao napadač makar je i desno bolji od Špike.
    Niska ljestvica zasigurno ali ona koju trenutno imamo.
  • Orc123
    10k
    Full mi drago da Soticek i Beljo su propali ali mi full nije drago da je 2.7. a mi trosimo vrijeme u vecini slucajeva na HNL igrace i jos k tome na igrace koji cak nisu ni realni a vapimo za pojacanjima.

Zivo me zanima dal uopce ne pratimo nikoga vani i dal smo se stvarno okrenuli samo hnl rjesenjima i propalim povratnicim.

Iskreno, stvarno ne zelim siriti negativu i stvarno nisam nestrpljiv u zadnje vrijeme ali ja sam ocekivao do odlaska u Austriju, na najbitniji dio priprema, da cemo imati definiranu veliku vecinu kadra....da ce biti 3/4 posla obavljeno a da cemo kasnije ovisno o plasmanu zaavrsitinposao za ovaj peijelazni rok. Sad cemo opet izgubiti tjedan ili dva na puka pregovaranja oko Pasalica a svi smo svijesni da od toga nece biti nista i Pasalica se tu najmanje pita.

U ovom trenu cak jos ni Pjaca, ni Torento nisu skroz rijeseni tako da ne bi zelio da opet se ponovi proslo ljeto kad smo cekali, pregovarali i onda panicno kupovali na kraju. Velika vecina igraca em je dosla prekasno, em nije prosla pripreme. I sad se opet podcjenjuju te pripreme a one su temelj uspjesne sezone!

Ljudi mi smo bili kvalitativno jako losi prosle sezone, a ove smo se do sad samo oslabili odlascima Vidovica, Kaneka, Bulata....opet me malo zivcira da trosimo vrijeme na puste potencijale a toga imamo i na izvoz. Treba nam kvaliteta koju nismo imali prosle godine, i sirina da ne bi se opet ponovila prosla sezona gdje smo realno vise sretno nego zasluzeno odnjeli naslov.
  • Laugreano
    3k
    Ja bi krenuo all in na Pasalica. Mislim da nam bas treba takav tip krila. Uz to je i nas. Mogao bi biti i standardni u repki jer nema neku konkurenciju, pa mu je potencijalni rast cijene veliki. Osim ako zalizani ne izmisli nekog zadnjeg veznog ili stopera na krilu.
  • Bosskovitz
    13.9k

Kužim, al bit će i drugih igrača, nije mali nezamjenjivi talent. onaj četiri godine mlađi Španjolac dominira na Euru, ovaj nije toliko dominantan ni u HNL-u.

Ne kažem da od njega ništa, ali dugoročno je za hrvatski nogomet bolje da takvi igrači ostaju u Hrvatskoj i razvijaju se te donose strane milijune u Hrvatsku umjesto u Švicarsku.
  • Dudu9
    1.4k
    sve što si napisao je istina današnjim danom kad su već počele pripreme, slabiji smo za 3 igrača, a pojačali se nismo ni sa 1 igračem, Španjolac ako i dođe nisam siguran da je i pojačanje i prvi stoper, svi znamo kako smo prošle sezone izgledali i ne želimo gledati to i ove sezone a imamo priliku i ulazak u LP a slabo se pripremamo za to
  • Omake
    5k
    Lokomotiva je sigurno u kurcu i Šotiček je možda i zadnji više milijunski transfer koji će napraviti. Maric i Bubanja besplatno otišli iz kluba. Kao i Bartolec i Kalaica
  • austrijanac
    5.2k
    Ne znam odakle Frigan kada se već danima piše o Šimiću. Vjerojatno je on.Daliban

Mierez, Frigan i Šimić su teme šaputanja.

Još od nabrojanog, Frigan nije tako loše.

No sve uzet s dozom rezerve.
  • Patak
    3k
    Priča sa Šotičekom je trebala završiti prije 10 godina kad je neki skaut Dinama trebao otići u Jastrebarsko pogledati neku ligu zagića i potražiti njegovog tatu na tribinama prije nego to napravi skaut Lokomotive. Pa svaki roditelj tam na tribinama sanja ovaj razgovor, samo treba doći na vrijeme.

Skaut Dinama: "Dijete Vam je talentirano, pozvali bi ga u Dinamo, igrat će za natjecatelje i imat najbolje uvjete za razvoj". Tata:"Kad je trening?".

A Lokomotiva će izbacivati svake godine dvojicu trojicu igrača kvalitete Stojkovića/Kačavende/Krivaka/Šotičeka, tek su krenuli a ne da su u krizi.
  • Nogo
    4.8k
    Bazel navodno nudi Šotičeku 30k mjesečno, ali bez europe, izloga i završio je 9.-ti u prvenstvu.

Ako su mu novci na prvom mjestu, dugačka mu cesta!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions