• Droljo
    11.4k
    Frigana su oni belgijski šupci preplatili i teško ga možemo dovesti da oni ne idu u minus jebački. Jedino ako je zadužio klub pa mu izađu u susret.
    Ili je to naš endemski modus operandi...
  • rioda
    6.3k
    Svi po komentarima plaču za Bulatom :sweat: Igrač kojeg nekad prvi put u utakmici zamijetim krajem poluvremena, a jedini forte su mu slobodni udarci.
  • Crni86
    7.3k
    zadnje kolo protiv rudesa nisi ni znao da igra pored vrbe i pavica. Meni je to bila tocka na i
  • Blueshadow86
    2.3k
    Ja isto plačem što ide. Ali od sreće.
  • Zagi
    9k
    Ne znam zašto nisu na pripreme pozvali i Zlatana Košćevića. On je 2005.g i prosjek mu je 20+ golova . Ozbiljan potencijal..NBC

Jer igrač kojeg jesu pozvali ima prosjek od 30+?
  • Paggini
    34.6k

Čekaj kad objavimo odlazak Emrelija i Mohe, trebat ce nasip podignut jer poplavit ce Sava s tim suzama naših purgera...
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Ovolika količina plakanja u komentarima za Bulatom, Šutalom, Kanekom itd... a želi se navodno igrati Liga prvaka... neobjašnjivo...
  • Zagi
    9k
    Frigana ako je moguće , odmah potpisati.
  • BBB Mataa998
    2.1k

Ponovno,pripreme su jedva krenule,ono sto nam treba za play off je stoper i desno krilo. Vjerojatno idu tu na Torrentea koji ce igrati sa Theom,i jos nam treba desno krilo. Ostalo ce se rjesavati do kraja prijelaznog roka i pokusati naciljati 1-2 nova RPG-a
  • Dudu9
    1.4k
    Pa dinamo je već na pripremama ili to nije bitno možemo čekati 30.8
  • Captain America
    19.3k
    Nadam se da hoće. Želim svakom igraču koji odbije Dinamo sve najgore u karijeri.Bosskovitz

Ja ga ipak gledam u perspektivi reprezentacije.
  • Crni86
    7.3k
    FriganaZagi

Frigan od odlaske iz rijeke jako lose izgleda… Ovisno o financijama ali ako je potrebno 3+ milijuna eura onda bi rade tu lovu ulozio u pasalica i odreko se 50% od jankovica.
  • Kristijan992
    403
    Brinu se novinari da temu drže na radnoj temperaturi, gol hr piše da se okrećemo "jednom od najvećih talenata hrv nogometa", a index spominje da Marco Pašalić želi u Dinamo (očito se čita zona) hahahhaahh
  • Zagi
    9k
    Frigan od odlaske iz rijeke jako lose izgledaCrni86

Može biti, ne pratim belgijsku ligu. Ali u Rijeci je bio prije godinu dana, nije zaboravio niti trčati niti pritiskati obranu.
    Kontekst igre Westerlooa je tu jako bitan. Ako se od njega traži skupljanje dugih lopti jer su kao loša momčad konstantno u niskom bloku, normalno da će izgledati loše.

A koliko košta , nemam pojma niti mi se ulazi u cjenkanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions