• Jurki
    18.2k
    Nisam bil za dolazak Šoticeka od prvog dana kak se spominjal njegov transfer u Dinamo.
    Ako on osobno smatra da je njegova pocetna placa mala.. a svojim radom tj nastupima bi gle vraga trebal zaraditi tu placu koja bi se u samo 12 mjeseci poduplala.. onda je zesce cijepljen od realnosti.

Izgleda nije glup i kuzi da bu neki kurac moral i pokazati, dok je istovremeno svjestan svojih limita.
    Svi bi lagano.. lezi hlebe da te jedem.. i da jebacka placica dolazi..
    puno previse para za limitiranog igraca ... (transfer plus njegova placa).

Ovo su odlicne vijesti koje su mi uljepsale dan.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Boto je sad tamo alfa i omega. Mozda je ovo pokusaj uspostave normalnih odnosa jer je i on svjestan velicine Dinama. S jedne strane dobio je relativno jeftino igraca od nas kojeg je vezao i cvrst ugovor sa nama,dobio je golmana koji nikad bez nas nebi dosao u Osijek,mozda zauzvrat mi dobijemo Miereza za neke razumne novce ili cak Matkovica gdje bi Osijek imao dobar postotam od buduce prodaje…
  • Daliban
    4.1k
    mali bi prije imao 400000 eura godišnjeDzgšb

Gle, ako se Šotičeka smatra sljedećim u nizu Ivanušec, Majer, Stojković, onda je meni 400k sasvim u redu i realna plaća.

Ponavljam, Šotičeka ne želim i u ovom partikularnom slučaju mi je drago da propada, ali ovakvom praksom ćemo u budućnosti izgubiti borbu za nekog ozbiljnijeg mladog igrača.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Daj nam reci koliko je dozvoljen i rikverc? U postotcima
  • BluePhone67
    5.1k
    mora nazvati Nikky Vuksana, a on Zdravka pa ce javiti.. Polako
  • Jurki
    18.2k
    Gle, ako se Šotičeka smatra sljedećim u nizu Ivanušec, Majer, Stojković, onda je meni 400k sasvim u redu i realna plaćaDaliban

Za 400 tisuca u klubu di glavna vedeta ima milijun... taj igrac bi moral biti odmah standardni prvotimac barem u hnlu.. to je minimum minimuma.
    I cime je to Šoticek dokazal da zasluzuje 400 k?
    Taj nemre probiti obranu djecjeg vrtica a kamoli neke ekipe u Hnlu.
    Kad je trebalo dobiti mrtvog i sahranjenog Rudesa kad je Loksa bila jos u igri za Europu..nije ga bilo na terenu.
    I ti bi takvom igracu dal pocetnu placu 400k?
    Edit: stavljati u isti kontekst Majera i Ivanusca sa Šoticekom je uvreda za njih dvojicu.
    I Majer i Ivanusec su u Loksi bili glavne vedete malo duze nego kaj Šoticek ima prvoligaskog staza.
  • Daliban
    4.1k
    Za 400 tisuca u klubu di glavna vedeta ima milijun... taj igrac bi moral biti standardni prvotimac barem u hnlu.. to je minimum minimuma.
    I cime je to Šoticek dokazal da zasluzuje 400 k?
    Jurki

Pa to se od njega očekuje dogodine ako se sada ide po njega. Bez da ulazimo u opravdanost tih očekivanja.

Taj nemre probiti obranu djecjeg vrtica a kamoli neke ekipe u Hnlu.Jurki

Slažem se i zato ne da mu ne bih dao 400k nego ga ne bi ni kupio. Osvrćem se na princip.
  • FrodoJePurger
    369
    Očito se među juniorima i mlađim igračima HNL pričalo da se u Dinamo može doći zaraditi masne novce a da ništa ne radiš. Zato su mlađi igrači pohlepni kod prelaska u Dinamo, a uprava sklapa ovakve ugovore da mlađi igrači daju više sebe na terenu i izvan njega, što je po meni veliki korak prema naprijed.
  • Droljo
    17.9k
    Samo se ludilo sa belinja i bare (fuj) prebacilo na šotičeka. Zajedničko je samo da je nekima ovod malo što dinamo nudi. Nema prostora za revers... E jebiga dečki. Prošla su vremena kad je dinamo hranio pola zagreba i pola hercegovine... Išš, iš mali miš
  • Omake
    10.1k
    Znači Šotiček odbio minimalnih 200K koje bi dobio sve da minute ne odigra. Drago mi je da je ovo izašlo u javnost. Nadam se da je istina i da će ovakvi ugovori postati standardna praksa.
  • Dzgšb
    1.7k
    oni su sve bili dokazani talenti i nitko od njih nije eksplodirao odmah u Dinamu , ali smiješno je da se moze usporedjivat ovaj sad Dinamo s onim prije kad su gmazovi krali iz njega što su stigli na plaćama na transferima itd. Samo naprijed Marić i ekipa
  • Jurki
    18.2k
    Pa to se od njega očekuje dogodine ako se sada ide po njega. Bez da ulazimo u opravdanost tih očekivanjaDaliban

To ne znaci da u startu treba imati takvu placu..
    vec je normalno ono kaj mu je ponuđeno.. a to je on odbil.
    I neka je. Hvala mu od srca na tome.
  • Dudu9
    1.8k
    Dinamo treba što prije pojačanja dovesti jer već su nam počele pripreme, 20.8 imamo utakmicu za LP, ili opet panično kupovat na kraju 8mj
  • Daliban
    4.1k
    To ne znaci da u startu treba imati takvu placu..
    vec je normalno ono kaj mu je ponuđeno.. a to je on odbil.
    I neka je. Hvala mu od srca na tome.
    Jurki

Pa ako ovo potpiše nikada neće imati takvu plaću u Dinamu, to je 1/1.

Velim, drago mi je da ništa od Šotičeka. Nije mi drago da nas odbijaju i trećerazredni talenti jer smo zabrijali na štednju.
  • Zambatine škude
    3.5k
    Gle, ako se Šotičeka smatra sljedećim u nizu Ivanušec, Majer, Stojković, onda je meni 400k sasvim u redu i realna plaća.Daliban

Da je to realna garantirana plaća, onda bi pola Barcelonine La Masije igralo u Dinamu.

Šotičekova plaća je u suštini garantiranih 200 k bez da odigra minute, gotovo sigurno preko 300 k, a uz jedan prolazak u Europi blizu i 400k. Za igrača kojeg razvijaš, koji na svojim pozicijama ima suigrače koje također razvijaš i za nekog tko iza sebe ima jednu ozbiljnu seniorsku sezonu, rekao bih da je ovo maksimalno koliko smiješ ponuditi kad odvažeš sve varijable.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.