• Infinity
    19k
    Baturina je iz hajduka presao u Split. Vjerojatno jer mu je Split dao 10K€ mjesecno.Gluposti. Lupate neke informacije kao da vam je mozak prokuhao na ovoj vrucini.DiddyGuela

Brbic ti je to tada sam potvrdio. Hajduk je braci Baturina dao neki svoj zacrtani financijski maksimum za klince, te su rekli da se van tih granica ne misle takmiciti s drugim klubovima. Mozda nije 10.000 eura, ali je lova presudila.
  • kajsitilud
    760
    ni ovo mu ne vjerujem 2%. Nebi se cudio da ga svejedno dolje u roku 2 tjedna posalje kakav je gmaz.
  • CastAway1986
    3.5k
    znam da je navijač cigana samo sam se referirao na neki komentar gdje piše da ima u obitelji i dinamovaca
  • Sixthway
    563
    Nek stari I mali njegov odjebu Baru I raskinu sa njim pa mu možemo dati za nagradu nekoliko stotina eura više.
  • Daliban
    4.1k
    Nek stari I mali njegov odjebu Baru I raskinu sa njim pa mu možemo dati za nagradu nekoliko stotina eura više.Sixthway

Možda bi tako nešto u dogledno vrijeme i došlo u obzir da im ponudimo koliko traže umjesto da ih lowballanjem ostavljamo financijski ovisnima o Bari.
  • emilperska
    11.1k
    Da u pitanju nije zalizano govno..
    Stvar se sigurno mogla rijesiti (ako to i nije ponudeno vec) da klub plati stan. Zaposli oca i maćehu negdje, pobrine se za skolovanje ostale djece itd.

Ali s takvom bagrom vise ne radimo Bogu hvala..

U nedostatku radne snage u drzavi, ja kao sitni poduzetnik imam mogucnosti gdje zaposliti 2 ljudi na solidne place, gdje ne bi imao Dinamo kad bi ekipa od malog normalna bila osim ak ovaj ne zeli radit..
  • vjeko1701
    16.6k
    Daj mi jedan konkretan dokaz da je to u pitanju. Molim te jedan jedini a da nije riječ braće Bare. Samo jedan.
  • Dudu9
    1.9k
    Ajde treba bit realan ko nebi želio da mu Bara bude menadžer, jbga lik prodaje za velike novce i skoro sudjeluje u većini transfera, to da dinamo njega odjebe i takve stvari praktički možemo se pozdravit sa dosta transfera, tipa kako mislite da Pašalića dovedemo a Bara mu menadžer
  • emilperska
    11.1k

Pogledaj si njegove igrace na TM..
    Koliko laje po medijima, covjek bi rekao da paralelno vodi Olma, Neymara i Bellinghama.
    Kad ono dojucerasnji amater Marco Pasalic u top 10 igraca.
    Prerazvikan je on. A nakon Olma mu nijedno dijete nije uspjelo u nogometu. Onaj mali nece dalje od Barce B. Tko prati Barcu, znat ce..
  • Daliban
    4.1k
    Daj mi jedan konkretan dokaz da je to u pitanju. Molim te jedan jedini a da nije riječ braće Bare. Samo jedan.vjeko1701

Dokaz za što točno?

Ja ovo gledam jednostavno. Surađuj s Barom dok su njegovi zahtjevi racionalni, a ako nisu onda povuci-potegni. Konkretno, ponudio bih starom tih 2k eura mjesečno i riješio pitanje stana, posla i što već treba sestrama. Normalno da će se stari držati Bare dok mu Bara doslovno osigurava egzistenciju i cijela obitelj mu financijski ovisi o Bari. Sa novcem koji traže, to više ne bi bio slučaj i to samo po sebi otvara potencijal za odstojanjem između starog i Bare, to jest potencijal da stari i Belinho donose autonomnije odluke kada im je egzistencija riješena mimo Bare.

Pirtom ako potpišu imaš 3 godine da razviješ kvalitetan dvosmjerni odnos sa malim i njegovom obitelji.

Meni u svemu ovome nije jasno zašto se mi cjenkamo s tih 400e.
  • vjeko1701
    16.6k
    Daj mi dokaz da se cjenkamo s 400€. Koji ti je izvor te informacije?
  • Daliban
    4.1k
    Daj mi dokaz da se cjenkamo s 400€. Koji ti je izvor te informacije?vjeko1701

Pa Bara. Dinamo nije demantirao taj iznos.
  • vjeko1701
    16.6k
    Pa Bara.Daliban

Hvala. Dalje nije potrebno raspravljati.
  • NB86
    16.9k
    Nazalost ova tema najvise ljudi interesira i onda se pojave i ljudi koji nemaju kapaciteta raspravljat o takvim temama, razlucit dobre informacije od upitnih i od uzasnih informacija i onda imamo ovo sta imamo jer je nazalost prosjecna osoba potkapacitirana i vjeruje u sve sta procita.
  • ksapi
    5.1k

Ti mrzis Dinamo kao i to smece bara.

Da li (tebi treba) ban? - DA! Stvarno si jako naporan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.