Pa ne poričem da Dinamo mladim igračima nudi afirmaciju. Poričem da se na konto toga možemo ciganiti oko stipendijskih ugovora — Daliban
ja govorim da sa strateške strane nikakve usporedbe nema i da slijedom toga mi u pregovorima ne možemo računati na privilegije takvih grupacija. — Daliban
Ne mozemo racunat na nivo talenta i kolicinu talenta koji oni privuku to je jasno svima, ali je valjda jasno da red bull ne moze dovest 3 milijuna mladih igraca, ima ogranicen kapacitet i postoje drugi talenti koji onda biraju druge klubove, mi sa svojim sustavom filijala mozemo privuc masu ozbiljnog talenta pogotovo sa nasih prostora koji je krcat talentom, nije mi jasno da tako jednostavnu ponatu ne moze pokopčat — Nino Bule
To ti je ujedno odgovor na pitanje zašto si Red Bull u teoriji može dozvoliti lowballati svoje klince. — Daliban
Moze lowballat klince koji su veca razina talenta nego koje dinamo moze lowballat, takve ubertalente mi ne mozemo privuc ili bi morali trosit velike novce, one koje mi mozemo lowballat su oni za koje nema mjesta u red bull sistemu ali bi kroz nas sistem mogli radit razliku u hnl-u, afirmirat se kroz el i lp pa prodat dalje(ne moraju se nuzno ni svi prodat, mozemo i proizvest nekog ademija koji bi tu bio cijelu karijeru). Dakle doslovno ista logika (ne privlacimo talente novcem nego projektom) samo na stepenici nize od red bull sistema, to ti pokusavam dočarat od pocetka ali jednostavno ne ide. — Nino Bule
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.