• rioda
    18.8k
    Kad ovo čitam, čini mi se da sam blagoslovljen što ne pratim nijedan taj podcast, ne znam kako se tko od njih zove ni išta drugo.
  • GaijiZG
    2k

Nebitno je da li pohvali. Čovjek organski mrzi Dinamo, neovisno o Dinamovim uspjesima. To što ne znaš čitat ljude tvoja stvar.
  • Majki2111
    4.3k
    Ne slažem se
  • GaijiZG
    2k

Pa tvoje neslaganje ne negira Topićevu mržnju prema Dinamu. A da ne pričam koliki su apologeti Torcide. Cijelu sezonu su opravdavali orjunaški narativ o tome da ih se krade i prakticki su zagovarali nerede Torcide. Niti jednu osudu Torcide nisu imali do famoznog uletavanja na teren kad su se malo ipak ukakili, ali i ta "kritika" je bila reda radi.
  • vjeko1701
    30.3k
    A kažem, sve je to stvar kaj tko voli/traži. Ja razumijem ljude koji više vole osobnost ali razumijem i one kojima je draža čišća analitika. Meni osobno oboje zna biti zanimljivo i većinom biram prema gostu/temi a ne toliko prema stilu.
  • Dzgšb
    2.2k
    https://www.facebook.com/share/p/1Uq3gKekRSo43Trj/?mibextid=qi2Omg Balkan deda vam je taj ,sam sebi lajka lik fuj:lol:
  • mali M
    11k
    A kažem, sve je to stvar kaj tko voli/traži. Ja razumijem ljude koji više vole osobnost ali razumijem i one kojima je draža čišća analitika. — vjeko1701

Za dobar podcast je bitna karizma vodotelja, ako je voditelj nema onda nije za tu vrstu medija. Podcast je specifična platforma pogotovo od kad je prešao i na vizualnu sliku, nemožeš na njemu čitati monotono što piše u udžbeniku i onda se čuditi zašto ne šljaka.

Meni osobno oboje zna biti zanimljivo i većinom biram prema gostu/temi a ne toliko prema stilu. — vjeko1701

Pa naravno da ću recimo gledati Globana u dosadnom podcastu jer me on zanima, samo će mi biti teže slušati voditelja. I naravno da me zanimaju i analitički podaci, ali ne ako ih voditelj čita kao da mu je dosta života...

Ponavljam, ovdje pričamo o podcastu kao mediju, a ne o preferiranoj temi o kojoj volimo slušati.
  • Chess96
    299
    Večeras Brekalo u Inkubatoru, ako Stjelja bude konkretan sa pitanjima moglo bi bit zanimljivo.
  • vjeko1701
    30.3k
    Al opet kažem da je tako tebi. Meni zbilja nije potrebna neka posebna karizma. Uostalom, ekipa s tribine mi zna biti simpa a od svih podcasta koje sam gledao, od njih redovno dobijem najviše zanimljivih informacija.

Podcast je u šuštini čovjek ili grupa ljudi pred mikrofonom i kamerom. To je njegova forma. Sve ostalo je stvar ukusa gledatelja.
  • Juznjak
    4.7k
    ako Stjelja bude konkretan sa pitanjima — Chess96

Neće.
    Bila je zanimljiva scena sa Stjeljom na proslavi naslova. Prolazim kraj njega na trgu i meni nakon xy piva palo na pamet mu kažem da bude subjektivniji i tako ja njega potapšam po ramenu i kažem mu i on mi odgovori nešto u stilu “ma ne moram se ja nikom dokazivat, znaju svi da sam ja Dinamovac bla, bla”. :rofl:
  • mali M
    11k
    Podcast je u šuštini čovjek ili grupa ljudi pred mikrofonom i kamerom. To je njegova forma. Sve ostalo je stvar ukusa gledatelja. — vjeko1701

Nogomet je u suštini grupa ljudi koja ganja loptu. Kvaliteta i ostalo je stvar ukusa gledatelja...
    Baš bedasto razmišljanje... pa normalno da ćemo rađe gledati čim kvalitetniji nogomet nego grupu pijanaca koji napucavaju gumenjaču..

ovdje pričamo o podcastu i što je potrebno za uspješnost te vrste medija. Naravno da ima podcasta koji su zadovoljni i sa svojom polukvalitenom formom i bitniji im je vlastiti probitak od podcasta, pa ih briga kako sve to zajedno izgleda. Šta se onda žalite na komentatore na televiziji, pa to su samo čovjek i mikrofon.
  • Paggini
    101k
    Stjelja bude konkretan sa pitanjima moglo bi bit zanimljivo — Chess96

Stjelja će pitat "šta je to bilo s odlaskom u hajduk", brekalo će biti pun samoapologetije i opravdavanja, a stjelja će sve to razumit i imat empatiju i bit će mu to ok što je otišao dolje.

ljigavac
  • vjeko1701
    30.3k
    Ne, nogomet je igra ljudi koj ganjaju loptu, al netko preferira pragmatični nogomet na rezultat, netko lepršavi nogomet "ugodan oku". Stil i kvaliteta nije ista stvar.

Analogija ti nije na mjestu jer mješaš stvar subjektivnog ukusa i stvar objektivne kvalitete.

Kvaliteta podcasta je u stvarima poput zvuka, slike...itd.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    "Ee disi Joža buraz kaj ima"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.