• Maximo
    799

Ne kužim iskreno...ali ok...valjda treći golman...iako ko nam je onda drugi? Zagorac s 38?
  • Crni86
    12.8k
    filipovic je doveden kao drugi golman. Zagorac je treci.
  • hardek
    5.3k
    Beljo bi trebao razmisliti o promjeni agenta. Ko god ga je savjetovao da umjesto u Dinamo otiđe u Augsburg, a sada isto tako savjetuje da umjesto Dinama ode u neki Las palmas, Heidenheim, Twente ili Veronu (bubam random klubove) nisam siguran da ima njegov napredak I afirmaciju u interesu.
  • Daliban
    4.1k
    Imali su garanciju minuta u Augsburgu, ali promjenom trenera sve se promijenilo. U Dinamu ne mogu dobiti ni takvu načelnu garanciju od Jakira ako Petković ostane.
  • GOAT
    3.6k
    Citam komentare ispod objave gdje predstavljaju Filipovica i malo je reci da ljudi nemaju blage o cemu se radi. Previse igranja fife ljudima ostavilo traga
  • Maximo
    799

Pa taj dio mi i nije jasan..taj lik teško da može bit kvaliteta za drugog golmana...
  • Crni86
    12.8k
    gledao si ga ili?
  • dumitrumitu
    1.5k
    A kakve kvalitete treba biti drugi golman u dinamu? Netko tko će eventualno braniti protiv ponikvi u kupu.
  • Maximo
    799

Pa ne ako se prvi ozljedi...

Nešto sitno prije u HNL-u...ali je i drugi golman Paris FC-a bio....dakle drugi...koje je to mjerilo...znači da smo u rangu s njima?
  • Mihaljević
    13.3k
    Kakav je lik taj Beljo, rezerva je u Augsburgu, prvo se premišlja tri dana oće ili neće doći u jedan Dinamo iz pišljivog Augsburga, ima kvalitetu to je sigurno ali da je malo pametniji bio već bi bio standardni reprezentativac, ne možeš vjerovat da ga tako loše savjetuju njegovi agenti, dva puta neće u Dinamo.
  • xavier
    12.1k
    Imam dojam da neki očekuju dovođenje drugog golmana koji će biti bolji i skuplji od prvog :cool:
  • Crni86
    12.8k
    Ja kolko se sjecam Filipovica iz Slavena bio je dosta dobar za hnl standarde. Sjecam se da je vecim ekipama uvijek radio probleme tako da sam ja zadovoljan ovim transferom. Svakako je bio potreban neko mladi od zagija.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Kaj ti više treba za rezervnog golmana? Jakir ga je trenirao pa vjerojatno zna njegove kvalitete.
  • rioda
    9.3k
    Filipović je vjerojatno dogovoren kao dugoročni drugi golman, Zagorac će vjerojatno još sezonu, maksimalno dvije, ostati kao treći, s obzirom na godine.
  • Crni86
    12.8k
    drugi golman Paris FC-aMaximo

.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.