• Olmic
    5.5k
    nijedan dinamovac se ne bi odrekao love kao kj se valjda odreknu ovi kaj dolaze u Hajduk.. eventualno Kova
  • sanjinlego
    4.1k

Taj mrtvi klub hajduk ima sreće što je u Hrvatskoj. Država koja branitelje istjeruje i uzima imovinu zbog duga od 4.000 eura. A tamo gdje zapravo treba pokucati, ne diže muda.

Bolje mi je da šutim.
  • IstokKa96
    882
    @Olmic dosta dobro receno, iako taj dio oko odricanja je upitan, ali nitko makar opcijski ne spominje takvu mogucnost.
  • Brusa
    3.8k
    neka.ako ne želi,ne želi. Meni je drago vidjeti da naši ozbiljno rade .
  • Mlađi referent
    14.9k
    Tko želi pogledat Torrentea, evo vam par utakmica koje sam pronašao i pogledao, a gdje je imao minutažu.

Meni se čini kao stoper s dosta manjkavosti, defensive awareness po meni definitivno najveća. Dosta se oslanja na presijecanja pa izađe visoko, nekad naivno ostavi prostor iza sebe, duele ok rješava i vrlo vertikalan igrač u smislu dodavanja.

https://footyfull.com/la-liga/real-madrid-vs-granada-02-12-2023/

https://footyfull.com/la-liga/granada-vs-barcelona-08-10-2023/

https://footyfull.com/la-liga/granada-vs-barcelona-08-01-2022/

• dumitrumitu
    1.7k
    Pogledao sam njegove zadnje tri utakmice i izgleda kao lošija verzija Perića.
  • Captain America
    20.4k
    Ako se pokušalo dovesti Pongračića, znači da se traži pravo stopersko pojačanje. Koliko onda smisla ima dovoditi Torrentea kraj Thea, Perkovića, Bernauera, Perića, a lako moguće i Rilea s obzirom da je moguće da Mikić bude dio seniora iduće sezone?

Ovo bi mogao biti novi brko se našmrko iz Bologne. Visina, lijeva noga i bivši talent. Svi potrebni sastojci su tu.
  • Facke
    7.2k
    Pa dobre kaj. Pongracicu je tek 26 let, reprezentativec je, odigral je strasne dobru sezonu v Serie A iak on nece nece. Sigurne ima drugih dobrih ponuda. Ne treba se tu srditi na njega. Palac gore uprave koja se tu potrudila.

Palac gore i za Torrentea. I nemojte decka vredati ili reci da je losija verzija Perica prije nek koj je odigral minutu za nas.
  • Mihaljević
    14.2k
    Ne znam zašto smo zagrizli za Torrentea toliko, imamo Thea, Perkovića, Maxa i Perića, čak se i Rile može spustiti ako bude potrebe, zar mjesto 4-5 stopera ne može odraditi neki junior ako baš zagusti? Nama treba samo glavni stoper, ostalo imamo.
  • Orc123
    14.1k
    Pazite kaj sam vam sad napisao, Raul ce biti iznenađenje! Naglasak na to da dolazi besplatno...a vidjet cete o kakvom se igracu radi....
  • Laugreano
    4.8k
    A realno stoper koji ne igra u kontinuitetu ni nemoze imat defensive awareness
  • rioda
    12.3k
    imamo Thea, Perkovića, Maxa i Perića, čak se i Rile može spustiti ako bude potrebe, zar mjesto 4-5 stopera ne može odraditi neki junior ako baš zagusti?Mihaljević

To imamo zasad, daleko je kraj prijelaznog roka, a ne bi me začudilo da do kraja roka u momčadi više ne bude Perkovića i Perića (s tim da imamo i Živkovića, mene zanima i što će biti s njim, ali jedino logično je posudba).

Meni se Torrente čini kao zamjena za Perića, taj je tip stopera, a očito se traži još jedan top stoper koji će biti starter.
  • Omake
    14.1k

U njegovu obranu, Real i Barcelona su malo bolji od Gorice, Belupa i Lokomotive.
  • Chempers
    1.1k

Čudno ti je što jedan Pafos pokušava spustiti cijenu a mi se redovito cigančimo kad treba platit igrača kao da smo Othellos Athienou a ne Pafos. :rofl:
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ovaj Boškov free transfer uz postotak je najbolja moguća opcija. Ako se sjećate on je doveden iz Atalante za par milijuna ali i postotak sljedeće prodaje. Znači da smo ipak nesto uštedilo, jer da smo za njega i dobilo nešto dio bi išao Atalanti, ovako mozda mi dobijemo nešto u budućnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.