• Nogo
    8k
    Za onog Dahla šta smo poslali ponudu i odbili su nas se uključio West Ham.

https://www.transfermarkt.com/samuel-dahl/profil/spieler/605396
  • Daliban
    4.1k
    Piše da ga skautiraju, ali da nije sigurno postoji li konkretan interes za dovođenjem ovog ljeta. Nadam se da će ostati na tome i da ćemo se vratiti po tog malog na zimu kada im završi sezona.
  • CastAway1986
    3.3k
    Pongračić je dinamovac i to veliki , poznato mi je to iz više privatnih izvora..To da on ne želi u Dinamo samo zato jer je to napisano na Zoni je presmijesno...Jedina istina je da Dinamo ne može platiti onoliko koliko Lecce traži što ne čudi s obzirom na jako dobru sezonu u Seria A i ponude koje će imati nakon Eura..
  • sanjinlego
    4k

E pa nije tako! Ja kažem i čvrsto stojim iza toga da je Dinamo uradio sve što je mogao, ali da je njegova zadnja bila NE!
  • Efes Pilsen
    11.6k
    mislim da niko ne spori njehovu pripadnost navijacku, ali u ovom stadiju karijere nije realno da ce stavit sve prednosti trenutne situacije u kojoj se nalazi i potpisat za Dinamo.
  • CastAway1986
    3.3k
    Inače sam fan tvojih objava i većinom ih podržavam da se razumijemo...Ne kažem da si potpuno u krivu i da Dinamo nije pokušao
  • sanjinlego
    4k

Ma ne, sve okej. Ti imaš svoje mišljenje, možda ja na neki drugi način gledam. Jednostavno, nije se poklopilo, i idemo dalje.
  • CastAway1986
    3.3k
    upravo tako..Inače sam privatno dobar s osobom koja je kumski povezana s njegovom obitelji..Marin je od malih nogu navijač Dinama kao i otac mu..Sigurno u ovoj fazi karijere kad je stvorio neko ime u ozbiljnoj ligi i reprezentaciji kad svakodnevno dobiva upite iz najjacih liga teško može prihvatiti poziv Dinama..
  • Daliban
    4.1k
    Koliko smo bili voljni ponuditi?
  • Danko
    2.2k

Vjv posudba za 500 tisuća s opcijom otkupa. :(
  • Miro Vugrinec
    9.1k
    Ljudi treba biti realan, ne trebamo biti ko hajdukovci. Pongracic je odličan igrač, uvijek je imao problema s glavom kao sto mu govori i nadimak "loco". Sad je malo se smirio i odigrao dvije odlične sezone u Italiji, normalno da mu ni na kraju pameti nije doći u Dinamo jer prvenstveno financijski mu ne možemo ponuditi približno kao klubovi vani, a i ima na stolu Fiorentinu i Bolognu koji su ruku na srce puno ozbiljniji klubovi od nas iako naravno možemo se sa svakim boriti i pobjediti u jednoj dvije utakmice. Treba biti realan i znati koje je igrače realno dovesti, za sta imaš platežnu moć i tko bi htio doći u Dinamo, a ne kao ovi dolje s juga koji misle da bi jedan kapetan Torina Rodriguez s 2 milijuna eura place htio doći u Hajduk. Takvi igrači ig serie a će uvijek imati i Paok i Olympiacos i nešto u Turskoj, a to su puno cjenjeniji klubovi i lige zbog infrastrukture, plaćanja i svega ostalog i od Dinama, a od hnl da ne pricam
  • E46
    1.6k
    Mene isto muci taj lik, odradio je brutalan transfer sa RPGom i onda sad trenutno nema nista dogovoreno, ali cekam sa prognozom.
  • E46
    1.6k
    Da i dalje tvrdim da je lik drvo i puz, on je direktni krivac za poraz od Spanjolske, i za mene jednostavno ima puno bolji stopera od njega za manje pare.
  • NKDZ86
    4.5k
    Nadam se da ću uskoro pročitati naslov na web stranici dinama: Marko i Marco dobrodošli u Dinamo jer propustit Pašalića je grijeh
  • CastAway1986
    3.3k
    Bila je neka prica i oko Benkovica, moguce samo medijska naklapanja , Udinese je pretrpan stoperima i sigurno na njega ne računa dok Trabzonspor ne vjerujem da će ga otkupiti..
    Augsburg je danas dovršio transfer crne zvijeri iz portugalske Vizele napadača Essendea tako da Beljo 100 posto odlazi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.