• Bosskovitz
    17.3k

Vrlo impresivnih gotovo 800€ zarađenih po odigranoj minuti. Uključujući odštetu, trošak od preko 3.000€ po odigranoj minuti, a nije ih puno bilo pretjerano impresivnih. Čisto radi konteksta, u istom periodu je Mišić plaćen cca 185€ po odigranoj minuti. Give or take, podaci su s Fine.

Nije dečko kriv, dapače baš mi ga je žao i vidjelo se da se trudi unatoč nesreći s ozljedama, ali drago mi je da odlazi negdje drugdje. I zbog nas i zbog njega.
  • emilperska
    10.9k
    Nadam se da Bosku nista nismo dali za raskid..

Previse nas je kosta kako god okrenes..
  • Str1nger Bell
    2.3k
    uz Boska jedan od najvecih promasaja!Orc123

Boško je do Šibenika i ozljede bio ponajbolji igrač!

Igrača sa takvim renomeom ne možeš nazvati najvecim promašajem zato što se ozlijedio na pašnjacima HNL-a!
  • Droljo
    18k

Puno bolji igrač od perića recimo. Brži jači. Šteta za ozljede.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Trebali smo ga posudit Osijeku uz pola place na 6mj i mozda bi se zaradio koji euro ako bi odigrao.

Ovako nis
  • Droljo
    18k
    Niš ja to ne vjerujem dok ih ne vidim na službenoj stranici standarda...
  • DiddyGuela
    3.7k

Svih 5 utakmica.

Ajmo prestat sa mitovima, decko je bio visak u svakom klubu nakon transfera iz OS. Nazalost kod nas nije uspio vratit karijeru na pravi put zbog loma noge. Pamtimo ga kao jedan od najlosijih ulaznih transfera u povijesti naseg kluba.

A sta bi bilo kad bi bilo...ko zna.
  • sanjinlego
    4k
    Boško ide, Raul dolazi!
  • sanjinlego
    4k
    I evo info, koliko god "pljuvali naše" bili su spremni uložiti lijep novac za Pongracica. Milijuni plus postotak!
  • Izet Hajrović
    5.7k
    ima li i dalje kakve šanse?
  • Zagi
    10.5k
    Znači od njega ništa?
  • Orc123
    12.4k
    kolki ti je uzorak utakmica? 7 ili 8 bio? Protiv koga? Sad kad je igrao u europi bio je opca opasnost ali za nas. Ja se ne sjecam koju utakmicu je odigrao a da nije ili zaebao gol ili kardinalno pogrijesio. Da ne govorim koliko je spor trenurno i koliko je trom. Inace Bosko je bio talent veliki kad je bio u Osijeku, ja sam ga pratio od pocetka i kad je za mladu igrao jako dobro cak na beku jer je imao brzinu. Brzinu je vec izgubio u italiji, a sad je izgubio i cvrstinu, citanje igre....daj mu Bog zdravlja i da igra ali ne u Dinamu.
  • sanjinlego
    4k

Do njega je, on ne želi. Naši su sve uradili!
  • rioda
    9k
    Sad kad je igrao u europi bio je opca opasnost ali za nasOrc123

A bome i ono kad je na Poljudu ušao, izgledao je kao totalno izgubljen u vremenu i prostoru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.