• dumitrumitu
    1.5k
    Očekivao sam ozbiljnije pojačanje u obrani.
  • Nogo
    8.5k
    Čavlina ide u Osijek na posudbu do kraja tjedna.
    Za Miereza koliko znam za sada nema niti jedne ponude.
    Nadam se da će naša uskoro stići :blush:
  • emilperska
    11.1k
    Raul Torrente se i na zimu spominjao. Tako da je moguce.

Jos jedan s potrganim kriznim koji je prije toga bio talent..
  • cibona
    5.8k
    Bome nakupilo se ovdje insajdera.

Svaki prijelazni rok vas je sve više :razz:
  • OsamŠest
    5.8k
    Čavlina ide u Osijek na posudbu do kraja tjedna.Nogo

Najkraća posudba u povijesti nogometa :razz:
  • Ivdzo11
    8k
    Mladi veznjak Antonio Kujundžić, koji je u posljednje tri godine trenirao i napredovao kroz naše omladinske uzraste, vratio se u svoj rodni grad te je ponovno postao igrač Kalmara, u kojem je i započela njegova nogometna karijera prije dolaska u Hrvatsku. Antonio, hvala ti na svemu što si pružio igrajući za naše omladinske selekcije i puno ti sreće u tvojoj nogometnoj karijeri!
  • KaJJe
    401
    Haza, ko god da jesi i ak si u pravu ovi tvoji postovi su mi ko gol jučer u zadnjoj minuti. Nadaš se, nadaš i niš. Ova imena kaj si spomenuo su daleko od onog kaj se očekivalo. Najgore mi je kaj smo mi tu svi mislili da se radi u tišini, da se dobro radi. Kome su to točno Milanović i Torrente pojačanja u odnosu na ono kaj imamo?
  • Facke
    6.3k
    Ima jos imena. Budite strpljivi...:wink:
  • Olmic
    5.1k
    ne moras reci naravno, ali prije nisi imao info, sad odjednom imas. Info je od ljudi iz kluba ili od menadzera nekih
  • eol12
    727
    Sigurno nije glavno stopersko ime taj Španjolac, nego mali rizik koji ti se može isplatiti, siguran sam da tu postoji još jedan stoper u igri.
  • Facke
    6.3k

Imal sam i prije al nisam nis pisal o tomu.
  • Orc123
    12.7k
    Inace kolko sam ga uspio popratiti Spanjolac je bio jako velik talent. Imao je prije 2 god tu ozljedu koja ga usporila ali sad je zdrav. Igrao je malo jer nije zelio potpisat novi ugovor. Gledao ga sad na kraju sezone 1 tekmu, ne bi zelio ureknuti ali mogao bi nas sve iznenadit! Mlad je i dolazi besplatno.... Low risk transfer... Jos jednom ponavljam ja se iznenadio i potencijalno moze biti veliko iznenađenje za sve....
  • Joza
    645
    Baci jedno ime, ako moze kolega haza oslobodi se i ti
  • KaJJe
    401
    daj nam pomogni, nemoj da nas ovak šokeraju :wink:
  • Droljo
    18.9k

Pa to sam i napisao :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.